Προπέτασμα καπνού!!

              


Φίλος της ιστοσελίδας σε κατ’ ιδίαν συζήτηση μου είπε επί λέξει τα εξής, τα οποία και μεταφέρω αυθωρεί και παραχρήμα:


 -….τυγχάνω διαχειριστής πολυκατοικίας στο Παράλιο Άστρος και ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που ανέλαβα, ήρθε πάλι το καλοκαιράκι και ο «Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες» πήρε ξανά τη θέση του και το όνομα του –βοθρολύματα-, κοιμάμαι-ξυπνάω με τον ίδιο εφιάλτη και ερωτηματικό, θα προλάβω να αδειάσω τον βόθρο? η αγανάκτηση έχει κτυπήσει κόκκινο. Τι με νοιάζουν οι εξαγγελίες διάφορων και ποικίλων έργων που θθθα!! γίνουν στο μέλλον και μας πάνε στο άπειρο με βάρκα την ελπίδα!!! ο Βιολογικός θα γίνει ποτέ? ή θα πεθάνω και ακόμα θα φτιάχνεται?..-


Απάντηση της στήλης του άλατος: Φίλε μου όπως λέει και ο ποιητής «..εδώ είναι Βαλκάνια –Βόρεια Κυνουρία- δεν είναι παίξε γέλασε…», ο Βιολογικός είναι έργο υπόγειο!! και δεν φαίνεται, ποσώς!! ενδιαφέρει το  ενδιαφέρον έχει στραφεί στα έργα βιτρίνας και στη βιομηχανία ποικίλων ανακοινώσεων με έργα που θθθα! σχεδιασθούν, που θθθα! γίνουν και τελικά θθθα! τα δούμε στον απώτερο χρόνο –την άλλη ζωή-. Ο πολίτης είναι γραμμένος στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, τα άτυπα γραφεία Τύπου και οι παπαγάλοι έχουν αναλάβει εργολαβικά? να ρίχνουν στάχτη στα μάτια και να κάνουν την τρίχα τριχιά!!! μη έχοντας λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας του Πολίτη.


Παραθέτω παλιότερο άρθρο της στήλης άλατος υπό τον τίτλο Ο Βιολογικός και το γεφύρι της Άρτας «Βίοι παράλληλοι»., ακόμα είμαστε σε γραμμή αναμονής περιμένοντας  απάντηση στο ακουστικό μας. Όταν είναι να βγουν Δελτία Τύπου (για το θεαθήναι, τα πανηγύρια!!! και επίδειξης των πάσης φύσεως λαιμοδετών) και στου βοδιού το κέρατο σε βρίσκουν για να κάνουν τη δουλειά τους.


Ες αύριον τα σπουδαία. –Αρχίας-.


Καλό κουράγιο!!!