«ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε»

                       


Δελτίο Τύπου


 


ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ προβάλλουν τα ελληνικά προϊόντα


 


Μετά από πρόταση του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» τα περισσότερα μεγάλα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ δέχτηκαν το αίτημα να στηρίξουν ενεργά τον αγώνα μας για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων.


Συγκεκριμένα τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ


ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ


ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ


MY MARKET


ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ


ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΓΑΛΑΞΙΑΣ


ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ


αποφάσισαν όπως εντός του Ιουνίου


Ø  εκτυπώσουν αφίσες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στις οποίες θα προβάλλεται το σύνθημα «ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά».


Ø  τοποθετήσουν τις αφίσες στα καταστήματά τους σε ολόκληρη την Ελλάδα


Ø  τυπώσουν το σύνθημα και στις πλαστικές τους σακούλες που δίνουν στους πελάτες τους για να τοποθετούν τα είδη που αγοράζουν.


 


Χαιρετίζουμε την απόφαση των ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ που στηρίζουν τον αγώνα μας και δίνουν την δυνατότητα να περάσει το μήνυμά μας  για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων σε πολύ μεγάλο αριθμό πολιτών-καταναλωτών σε ολόκληρη τη χώρα.


 


Οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία να σκεφθούν και να συνειδητοποιήσουν ότι η προτίμηση των ελληνικών προϊόντων αποτελεί καθήκον όλων μας. Έτσι μετέχουμε και εμείς οι πολίτες ενεργά στη μάχη για την καταπολέμηση της ανεργίας, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της βιοτεχνίας και της βιομηχανίας μας, τη στήριξη των Αγροτών και Παραγωγών μας, του Τουρισμού μέσα στη χώρα μας. Έτσι στηρίζουμε την εθνική μας οικονομία.  


Πατήστε εδώ για την αφίσα της καμπάνιας.


Της Κατερίνας Μαρούδα