Καράβια βγήκαν στη στεριά και πιάσανε τα όρη

Καράβια στην Στεριά-Γιώργος ΝταλάραςΑν αντιστρέψουμε τους στίχους από το πολύ καλό τραγούδι που τραγουδά ο Γιώργος Νταλάρας σε στίχους Μιχάλη Γκανά έχουμε «Τα όρη κατέβηκαν στη θάλασσα», κάπως έτσι υποδηλώνεται επί το Black χιουμοριστικό ο σχεδιασμός που γίνεται από κάποιους για τη πόλη μας χωρίς να ερωτάται ο Πολίτης του Παραλίου Άστρους για τα τεκταινόμενα, απλώς παρακολουθεί ενεός τις εξελίξεις.


Το τελευταίο ευτράπελο που κυκλοφορεί ως Ράδιο αρβύλα? ή μη? σχετικά με την κατάργηση των θέσεων στάθμευσης στην παραλία της κεντρικής πλατείας, ανεξάρτητα αν συμφωνεί κάποιος ή όχι με την ανάπλαση ή δυσπλασία της εν λόγω περιοχής, γεννώνται τα εξής ερωτήματα: 1. Τίνος πρόταση είναι? και 2. Εάν έχουν γνώση? του θέματος οι αρμόδιοι εκπρόσωποι του Παραλίου Άστρους: Δημοτικός σύμβουλος και δη το Τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας του Παραλίου Άστρους. Περιμένοντας την επίσημη απάντηση τους σε εύλογο χρόνο, για να μην θεωρηθώ κακοπροαίρετος!!!! θα επανέλθω δριμύτατος.


Η συνηθισμένη πρακτική να αποφασίζουν οι Χ Δημοτικοί Σύμβουλοι που εκπροσωπούν κάποιο χωριό του Ορεινού όγκου και δεν γνωρίζουν!!!! ούτε εξ’ όψεως την θάλαττα, για θέματα που αφορούν το Παράλιο Άστρος έχει φτάσει στα όρια της υποτίμησης του τόπου.


Ας το σκεφτούμε όλοι μας, όταν μας υφαρπάζουν? με διάφορα τερτίπια την ψήφο μας και μετά πετάνε το Παράλιο Άστρος στο καλάθι των αχρήστων και έχει συμβεί κατ’ επανάληψη, συστηματικά και κατά κόρο.


Υ.Γ: Προλαβαίνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων με τους συνδημότες μας του Ορεινού όγκου, το αυτό θα έλεγα και για τους Ψ συμβούλους της Αιγιαλίτιδας ζώνης, που δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλατο και αποφασίζουν για την ανάπλαση της πλατείας ενός ορεινού χωριού.