Καβαλήσαμε το καλάμι!!


Φίλος «του Άστρους της θαλάσσης» www.astrosparalio.gr , υπέβαλλε στο –κυτίο παραπόνων– το εξής απλό και συνάμα δύσκολο? αίτημα για κάθε καλαμοκαβαλάρη:


Κατεβαίνω κάθε μέρα από τον περιφερειακό  δρόμο του Νησιού του Παραλίου Άστρους και στη διασταύρωση (βλέπε χάρτη) με τους δρόμους που πάνε προς στον Ατσίγγανο και προς στο Άργος, βλέπω το χάρο με τα μάτια μου, δεν υπάρχει ορατότητα εξαιτίας μιας!!!! συστάδας καλαμιών που κρύβουν κυριολεκτικά τη διασταύρωση. Πήρα τηλέφωνο στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για να κόψουν τα καλάμια και ακόμα περιμένω στο ακουστικό μου!!! με ορατό τον κίνδυνο να μεταφερθώ ταχέως και ανέξοδα!!! στο διπλανό κοιμητήριο.


Μία επί τόπου επίσκεψη θα βάλει τον δάκτυλο «επί των τύπων των ήλων», θα καταδείξει το εξαιρετικό επείγον του πράγματος, είναι μάλιστα υπόθεση  5 λεπτών!!! για να κοπούν τα καλάμια με ένα χορτοκοπτικό.


Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι? του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας να μεριμνήσουν ταχύτατα για την κοπή των παραπάνω αναφερομένων καλαμιών, στέλνοντας χθες έναν εργάτη της καθαριότητας, προτού σταλεί κάποιος στο Άγιο Πέτρο!!!!


Υ.Γ: Τα καλάμια βρίσκονται στο σημείο που είναι το μπλε βέλος πάνω στο χάρτη και καταλαμβάνουν 3!!! τετραγωνικά μέτρα.


Πατήστε εδώ για να δείτε τη μεγέθυνση του χάρτη.