Τα έργα και η επεξεργασία!! των ανθρώπινων συνειδήσεων

                 


Εισαγωγικό σημείωμα: Από το «κυτίο παραπόνων», του www.astrosparalio.gr , ανασύραμε το εξής : θα γίνει η μεταφορά νερού από τον Ανάβαλο?


Πληροφορούμε τον φίλο αναγνώστη, ότι το έργο έχει πάρει το δρόμο του και δεν χρειάζεται να ανησυχεί, καθώς βρίσκεται σε καλά στόματα!!!! Το να λέει κάποιος ότι θέλει, δεν πληρώνει στην Ελλάδα και δυστυχώς από βερμπαλιστές βρίθουμε. Χρησιμοποιώντας την πλούσια Ελληνική γλώσσα, με ένα απλό κόμμα (σημείο στίξης) αλλάζουν το νόημα και πάντα σε έχουν από κάτω.


Η ιστοσελίδα μας το Άστρος της θαλάσσης έχει προβλέψει!! το χρονοδιάγραμμα των μεγάλων έργων, συγγνώμη λόγων!! ήθελα να πω, με άρθρο υπό τον τίτλο Αυτοκινητόδρομος Τρίπολης-Άστρους? υπάρχουν και χειρότερα, η επεξεργασία όλων μας γίνεται με ψιλό γαζί, η –στάχτη στα μάτια- έχει γίνει επάγγελμα.


Τώρα ειδικά για τον Ανάβαλο σε παραπέμπουμε σε άρθρο υπό τον τίτλο Η δίνη του Παυσανία και η περιδίνηση του μυαλού, που να το φαντάζονταν ο περιηγητής Παυσανίας όταν περιέγραφε την Δίνη (Ανάβαλος), ότι η Δίνη θα καταντούσε –μαύρη τρύπα– και στη συνέχεια –κολυμβήθρα του Σιλωάμ- για κάθε  Καλοχαιρέτα.


Αγαπητέ φίλε, όσο βλέπεις  ανεπίλυτα τα προβλήματα της καθημερινότητας και τη Κόπρο του Αυγεία να συσσωρεύεται από την ανεπάρκεια? αυτών που έταξες «να φυλάσσουν Θερμοπύλες?» τόσο θα βλέπεις γύρω σου μακέτες έργων και παχιά λόγια θα χαϊδεύουν τα αυτιά σου, στο χέρι σου είναι να κλείσεις τα ώτα σου γιατί το στόμα τους δεν μπορείς.