Το παρκινγκ της πλατείας, ποιος κοροϊδεύει ποιόν?

                          


Άσμα ηρωικό και πένθιμο, για τη χαμένη αξιοπιστία της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του επικεφαλής (μόνο?) του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους.


Χρονολόγιο:


1.      Στις 24-5-2011 σε  έγγραφο της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, κοίτα εδώ, αναφέρεται επί λέξει το εξής: «…Διαμόρφωση χερσαίων χώρων συνολικής εκτάσεως 5,8 στρεμμάτων με δαπεδόστρωση και φύτευση…».


2.      Στις 25-5-2011 σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κοίτα εδώ, αναφέρεται επί λέξει το εξής: «…Στη συζήτηση του θέματος αυτού είχε κληθεί και ήταν παρών και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους…».


3.      Στις 26-5-2011 σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κοίτα εδώ, αναφέρεται επί λέξει το εξής: «…Στη συζήτηση του θέματος αυτού είχε κληθεί και ήταν παρών και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους…».


Κατόπιν εορτής?:


1.      Ο Δήμαρχος, κάπου προς τα τέλη Ιουλίου!!! σε συγκέντρωση των επαγγελματιών (καταστηματαρχών) του Παραλίου Άστρους, ανακοινώνει  στους παρευρισκόμενους την κατάργηση του περιβόητου! παρκινγκ της πλατείας, και ξεσηκώνει θύελλα διαμαρτυριών.


2.      Το Τοπικό Συμβούλιο (πλειοψηφία?) νίπτει τας χείρας του και διαρρηγνύει τα ιμάτια του ότι, δεν ήξερε τίποτα!!!!


3.      Στις αρχές Αυγούστου? το Τοπικό Συμβούλιο παίρνει απόφαση και επικυρώνει!!!! την ήδη ειλημμένη απόφαση? ήμαρτοοον!!!! όπως θα έλεγε και ο Γιώργος Γεωργίου.


Συνήγορος του Διαβόλου:


1.      Από τα παραπάνω συνάγεται ότι, ήξεραν απαξάπαντες (οι αρμόδιοι?), τουλάχιστον από τις 25 Μαΐου 2011.


2.      Δεν ενημέρωσαν τους Πολίτες έγκαιρα, ως όφειλαν.


3.      Προς ενημέρωση του κοινού: πατήστε εδώ για να δείτε τους χώρους που περιλαμβάνει, η «…Διαμόρφωση χερσαίων χώρων συνολικής εκτάσεως 5,8 στρεμμάτων με δαπεδόστρωση και φύτευση…», από την υπηρεσία θέασης ορθοφωτογραφιών του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, οι περικλειόμενοι (με χρώμα) χώροι είναι περίπου 5.8 στρέμματα.


Υ.Σ:


Επειδή, μάλλον θα βρεθεί κάποιος καλοθελητής ή καλοθελητές, και θα πουν προς συνετισμό μου!!! ότι, είμαι εναντίον της ανωτέρω αναφερόμενης μελέτης, τους απευθύνω το ερώτημα: «γιγνώσκουν α αναγιγνώσκουν.


Ηθικό Δίδαγμα:


Ο κιμάς κόπτεται παρουσία του πελάτη.