Νεκρή ανέσυραν τα συνεργεία της Πυροσβεστικής μία γυναίκα στο Άργος, σοβαρά τα προβλήματα στην Πελοπόννησο από την κακοκαιρία της Κυριακής

Νεκρή ανέσυραν τα συνεργεία της Πυροσβεστικής μία γυναίκα στο Άργος κατά την άντληση υδάτων από υπόγειο. Εκτεταμένες πλημμύρες στο Άργος και στην Κυπαρισσία, σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στην Πελοπόννησο.
Η πυροσβεστική ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας το θάνατο της γυναίκας σε υπόγειο στο Άργος, χωρίς ακόμη να δίνει περισσότερες πληροφορίες.
Από την κακοκαιρία που ξεκινήσει το απόγευμα της Κυριακής να πλήττει την Πελοπόννησο, οι δύο ξεροπόταμοι που διέρχονται το Άργος, ο Ξηριάς και η Πάνιτσα, υπερχείλισαν και πλημμύρισαν τους περισσότερους δρόμους και πολλά υπόγεια σπίτια.
Αρκετοί δρόμοι στο ανατολικό τμήμα της πόλης παρέμεναν κλειστοί. Η Πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε τουλάχιστον 20 κλήσεις.
Προβλήματα αναφέρθηκαν και τα χωριά Νέα Κίος, Σκαφιδάκι και Κεφαλάρι, ενώ η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Άργους, από τους Μύλους προς το Άργος, είναι δύσκολη.

Πηγή: in.gr