Ακόμα γλεντάνε …….οι Καστανιτσιώτες στην Τρίπολη.

Πατήστε εδώ για να δείτε το φωτογραφικό υλικό.

Πρωτοφανή επιτυχία σημείωσε  ο ετήσιος χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος των Απανταχού Καστανιτσιωτών στο κέντρο ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ στην Τρίπολη ,αφού σε δύσκολους οικονομικά καιρούς  συγκέντρωση τους ξεπέρασε τα 400 άτομα.

Καστανιτσιώτες από Αθήνα- Τρίπολη-Σπάρτη και Άστρος   και Καστάνιτσα  έσπευσαν όπως κάνουν πάντα στο κάλεσμα του Συλλόγου τους και γλέντησαν μέχρι το πρωί  με τα τραγούδια του Γιάννη Κατσίγιαννη και της ορχήστρας του.

Η πίστα δεν άδειασε ούτε  για μια στιγμή όλη τη νύχτα .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Λυκουρέντζος Ανδρέας , εκλεγμένοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,μελλοντικοί υποψήφιοι ,εκπρόσωποι του Φορέα Πάρνωνα ,η ομάδα του  Πανθυρεατικού  αντιπροσωπείες των Συλλόγων Πλατάνου και φυσικά πλήθος Καστανιτσιωτών , η νεολαία της και πολύ  καλοί φίλοι της Καστάνιτσας.

Για μια ακόμα φορά αυτό το όμορφο χωριό του Πάρνωνα απέδειξε ότι έχει ανθρώπους  που το λατρεύουν  , το υπηρετούν με ανιδιοτέλεια και με τον εθελοντισμό τους στον υπερθετικό βαθμό δίνουν το παρών, όταν ,όπου και όποτε τους χρειαστεί.

Στόχος τους  ?  Να  το  σηκώσουν ακόμα ποιο ψηλά από την πρώτη θέση που θεωρούν ότι βρίσκεται  μέσα στο Δήμο τους και όχι μόνον.

όλοι μαζί οι Καστανιτσιώτες  ανανεώσανε  το ραντεβού τους  για του χρόνου στη Σπάρτη, μια και εδώ και κάμποσα χρόνια οι συνεστιάσεις του Συλλόγου τους  γίνονται κυκλικά σ΄ όλα τα μέρη που κατοικούν  οι συμπατριώτες τους.

Το Δ.Σ του Μ.Φ.ΣΑΚ