Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Πελοποννήσου

Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στην Πελοπόννησο οι οποίοι παραμένουν στα μπλόκα της Αργολίδας της Αρκαδίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Όπως διαβάζουμε στα Νέα, οι αγρότες στη Λακωνία σήμερα από το μπλόκο του Βασιλοπόταμου στη Σκάλα με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα πήγαν στη Σπάρτη, όπου πραγματοποίησαν αυτοκινητοπορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξαν στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, όπου πραγματοποίησαν συμβολικό αποκλεισμό και επέδωσαν ψήφισμα στην αντιπεριφερειάρχη Ντία Τζανετέα,

Στη Μεσσηνία το πρωί, οι αγρότες με τα τρακτέρ τους από το μπλόκο της πλατείας και αντιπροσωπεία αγροτών από το Σουληνάρι κινήθηκαν και απέκλεισαν για αρκετή ώρα το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς -πρώην Αγροτική- στους Γαργαλιάνους και ταυτόχρονα διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια.

Εντωμεταξύ την εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας, απέκλεισαν στις 8.00 το βράδυ, αγρότες από την δυτική Αχαΐα. Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους.