Βλακώδης στοχοποίηση

Του Τάσου Παππά

Στη Ζωή Κωνσταντοπούλου μπορεί κάποιος να καταλογίσει πολλά. Άλλο πράγμα όμως η κριτική και άλλο η αρλουμπολογία.

Τώρα οι επικριτές της -είναι πολλοί και μέσα στο κόμμα της κι αυτό πρέπει να προβληματίσει την ίδια- ανακάλυψαν δύο τεράστια σκάνδαλα. Ποια είναι αυτά;

Είπε ψέματα η κ. Κωνσταντοπούλου ότι ο επιστημονικός συνεργάτης της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος Ερίκ Τουσέν εργάστηκε αφιλοκερδώς.

Απόδειξη; Εισέπραξε το ιλιγγιώδες ποσό των 1.150 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών του τις 23 μέρες που βρισκόταν στην Ελλάδα. Δηλαδή 50 ευρώ την ημέρα για διαμονή και τροφή. Μ' άλλα λόγια μιλάμε για… κραιπάλη για ρωμαϊκό όργιο!

Το δεύτερο σκάνδαλο είναι ότι η Βουλή δαπάνησε 12.000 ευρώ για τα αεροπορικά εισιτήρια και τα κόμιστρα από και προς το αεροδρόμιο των μελών της Επιτροπής, την περίοδο Μαΐου-Ιουνίου.

Πρόκειται για… θηριώδη διασπάθιση δημόσιου χρήματος! Κακώς τους πλήρωσε η Βουλή τα αεροπορικά εισιτήρια. Έπρεπε να μετακινούνται με δικά τους έξοδα ή ακόμη καλύτερα να πηγαινοέρχονται με τα πόδια.

Οι ανόητοι που στοχοποιούν με αυτόν τον χοντροκομμένο τρόπο την πρόεδρο της Βουλής δεν καταλαβαίνουν ότι πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο απ' αυτό που επιδιώκουν; Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι τους βάζει η ίδια να λένε και να κάνουν τόσες βλακείες.

Πηγή: efsyn.gr