Το Μιλάνο υποχρεώνει τις ιερόδουλες να αντικαταστήσουν τις μίνι φούστες με στολές εργατών

Να βγάλουν τις μίνι προκλητικές φούστες τους και να φορέσουν την στολή των εργατών που κατασκευάζουν δρόμους προστάζει νέος νόμος τις ιερόδουλες που εργάζονται τους κεντρικούς δρόμους του Μιλάνου γιατί διαφορετικά θα προσάγονται στο αστυνομικό τμήμα και θα τους επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 500 ευρώ.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Independent, η Διεθνής Έκθεση 2015 Expo World Fair αποτελεί τεράστιο πόλο έλξης γι' αυτές τις γυναίκες, που συρρέουν στη συγκεκριμένη περιοχή έξω από το το Μιλάνο, αλλά και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως τουλάχιστον, 15.000 επιπλέον πόρνες έχουν καταφθάσει σε αυτή την βιομηχανική πόλη της βόρειας Ιταλίας, από Βραζιλία, Νιγηρία, Βουλγαρία, Κίνα και Μαρόκο, γεγονός που έχει κάνει τους ντόπιους να αποκαλούν την παγκόσμια έκθεση «Sexpo».

Οι τοπικές αρχές της πόλης Spino d' Adda, που βρίσκεται κοντά, δικαιολογούν την απόφαση ρίχνοντάς το στην οδική ασφάλεια. "Η μόνη λύση είναι οι πόρνες να φορέσουν στολές που φωσφορίζουν, όπως οι εργάτες στην κατασκευή των δρόμων ώστε αυτές να γίνονται αντιληπτές την νύχτα από τους οδηγούς και έτσι, να αποφεύγονται τα τροχαία ατυχήματα" δήλωσε αντιδήμαρχος της πόλης, Luciano Sinigaglia στην εφημερίδα Corriere Della Sera, προσθέτοντας πως μέσα στον Σεπτέμβριο η δημοτική αρχή της πόλης θα έχει επίσης έτοιμο σχετικό νόμο.

Πηγή: lifo.gr