Συναυλία του Φιλοτεχνικού Όμιλου Τρίπολης για την παγκόσμια ημέρα ποίησης στις 21-3-2018 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Δελτίο Τύπου

Συναυλία του ΦΟΤ για την παγκόσμια ημέρα ποίησης, την 21-3-2018, ώρα 8.30 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο:

Η συναυλία αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα ποίησης, έχει καταστεί θεσμός για το Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης ενώ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα δώσουν το παρόν ο  γιατρός Παναγιώτης Παπαντωνίου και ο δικηγόρος-πιανίστας Παναγιώτης-Χρήστος Αλουπογιάννης που συμμετέχουν αφιλοκερδώς. Η συναυλία φέτος, θα είναι αφιερωμένη στο έργο του Μάνου Ελευθερίου.

Την παρουσίαση θα κάνει η Εύα Γαλιώτου που έχει επιμεληθεί τα κείμενα.

Σε ένα πρώτο μέρος ο Παναγιώτης Παπαντωνίου στο τραγούδι με τον Παναγιώτη- Χρήστο Αλουπογιάννη στο πιάνο, θα αποδώσουν εννέα τραγούδια σε στίχους του ποιητή, στιχουργού αλλά και πεζογράφου.

Θα ακολουθήσει ένα δεύτερο μέρος όπου ο Παναγιώτης Παπαντωνίου και η Αγγελική Γεομπρέ θα αποδώσουν δεκαέξι ακόμα  τραγούδια σε στίχους Μάνου Ελευθερίου, με τη συνοδεία ορχήστρας αποτελούμενης από τους: Χρήστο Γκάνα (ηλ. μπάσο), Μαρία Εικοσιπένταρχου (πιάνο), Άρη Εικοσιπένταρχο (μπουζούκι-τζουράς).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης με τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης και τεσσάρων χορηγών (Μπότης Art, Μπαντούνας ρολόι-κόσμημα, Καλαμαράς ιδιωτικό ΚΤΕΟ, Ιατρική Μέριμνα Αρκαδία-Αργολίδα).

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018, ώρα 8.30 μμ στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης. Είσοδος ελεύθερη.