Αυτοκίνητο που ανήκε σε γιατρό από το Άστρος έπεσε σε ποτάμι στην Αργολίδα, ο οποίος επικοινώνησε με τις αρχές και είναι καλά

Σύμφωνα με το zougla.gr συναγερμός στην Πυροσβεστική του Άργους το βράδυ της Παρασκευής καθώς από τηλεφώνημα υπήρξε πληροφορία για πτώση αυτοκινήτου στο ποτάμι Πάνιτσα της Νέας Κίου στην Αργολίδα.
Άμεσα στήθηκε επιχείρηση με οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του οχήματος, ενώ η πληροφορία έκανε λόγω πως εντός του αυτοκινήτου υπήρχε άνθρωπος.

Από την Πυροσβεστική έγινε επιχείρηση για να προσεγγίσουν το όχημα που βρέθηκε με αναμμένα τα φώτα στην κήτη του ποταμού Πάνιτσα.

ελικά ύστερα από την επιχείρηση των πυροσβεστών με κατάλληλο εξοπλισμό και τον έλεγχο που διενήργησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν βρέθηκε κάποιο άτομο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται μήπως ο επιβάτης του οχήματος παρασύρθηκε από τα νερά του ποταμού.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το όχημα ανήκει σε γιατρό από το Άστρος και γίνονται προσπάθειες για να επικοινωνήσουν οι υπηρεσίες με συγγενικά του πρόσωπα για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και αν ο άνθρωπος έχει δώσει σημεία ζωής.

Τελικά σύμφωνα με νεότερα στοιχεία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου εντοπίστηκε, στο Άργος και είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: https://www.argolikeseidhseis.gr/2019/01/blog-post_386.html#more

Πηγή: zougla.gr, argolikeseidhseis.gr