
Το ρηθέν «Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού» επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά, σειρά στην επαλήθευση του παίρνει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας με τις διαβεβαιώσεις της Δημοτικής Αρχής ότι, η εγκατάσταση του Δεματοποιητή στο Τάνο θα είναι «προσωρινού χαρακτήρα», και ιδού η απόδειξη:
1. Η διαβεβαίωση που παρατίθεται είναι από την ανταλλαγή –φιλοφρονήσεων- του νυν με τέως Δήμαρχο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, βλέπε εδώ: «…για να χρησιμοποιηθεί για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων (εγκατάσταση δεματοποιητή – κομποστοποίηση – ανακύκλωση), με εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους…»
2. Αλλά φευ, η πραγματικότητα είναι ακριβώς η αντίθετη όπως προκύπτει από επίσημο έγγραφο της Διαύγειας, βλέπε εδώ: «…Δημιουργία υποδομών οι οποίες θα είναι χρήσιμες και θα εξακολουθούν να λειτουργούν και μετά την οργάνωση του Συστήματος Ολοκληρωμένης διαχείρισης ΑΣΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου…» (σελίδα 6 του σχετικού εγγράφου της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ.)
Σ.Σ: «Verba volant, scripta manent»