Η Ώρα της Γης 2011, το Σάββατο 26 Μαρτίου, 20:30

Η Ώρα της Γης 2011, το Σάββατο 26 Μαρτίου, 20:30


 Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας!


 12 μέρες απομένουν μέχρι την Ώρα της Γης 2011 και ο χρόνος μετράει ήδη


αντίστροφα για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα σβήσουμε τα φώτα για μία ώρα, πρωταγωνιστώντας για ακόμα μια φορά στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή.


 Φέτος όμως, το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20:30, έρχεται η στιγμή να


ξεπεράσουμε τη μία ώρα, να ξεπεράσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό! Το μήνυμα της Ώρας της Γης 2011 είναι ένα μήνυμα προσωπικής δέσμευσης για τον καθένα από εμάς. Μίας δέσμευσης που δεν περιορίζεται σε 60 λεπτά αλλά θα διατρέχει την καθημερινότητά μας και θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη προστασία του πλανήτη.


 Μπείτε στο wwf.gr/earthhour  http://www.wwf.gr/earthhour/ , εγγραφείτε στην Ώρα της Γης και πείτε ποια δράση εξοικονόμησης ενέργειας θα ακολουθήσετε πιστά για έναν χρόνο. Διαδώστε τις ιδέες σας στο facebook και σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους σας. Έτσι ο ισχυρός συμβολισμός της Ώρας της Γης θα μετατραπεί σε πράξη με πολύ μεγαλύτερη διάρκεια!


 Αν πάλι εκπροσωπείτε την τοπική αυτοδιοίκηση, κάποιο φορέα ή μια επιχείρηση μπορείτε και φέτος μέσα από το wwf.gr/earthhour  http://www.wwf.gr/earthhour/  να δημιουργήσετε μια υποσελίδα με τη δική σας «σφραγίδα», μέσα από την οποία θα συγκεντρώνετε συμμετοχές και θα στέλνετε το μήνυμά σας για ένα βιώσιμο μέλλον και ένα ζωντανό πλανήτη!


 


 Νίκος Δασκολιάς