Το κρασί της Πελοποννήσου πάει Θεσσαλονίκη


Την καθιερωμένη φθινοπωρινή γευστική δοκιμή των κρασιών τους θα διοργανώσουν οι οινοποιοί της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου στις 22 Οκτωβρίου από τις 17.00 έως τις 22.00 στο ξενοδοχείο Helectra Palace στη Θεσσαλονίκη.
Κάθε χρόνο η εκδήλωση περιλαμβάνει γευστική δοκιμή τόσο των κλασικών, αγαπημένων ετικετών, όσο και των καινούργιων προτάσεων των Πελοποννήσιων οινοποιών.
Κρασιά από ελληνικές αλλά και ξενικές, κοσμοπολίτικες και μη ποικιλίες, κρασιά από κορυφαίες ονομασίες προέλευσης, όπως η Νεμέα, η Μαντινεία, η Πάτρα, αλλά και από πασίγνωστες γεωγραφικές ενδείξεις θα σερβιριστούν στα ποτήρια των οινόφιλων ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λάβει χώρα ανοιχτή συζήτηση με θέμα «οι ιδιαιτερότητες του σύγχρονου Πελοποννησιακού αμπελώνα και των κρασιών του».
Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οινοπαραγωγοί της Πελοποννήσου και η γνωριμία με τα κρασιά του Πελοποννησιακού αμπελώνα θα ολοκληρωθεί με την κλήρωση φιαλών magnum από εκλεκτά κρασιά της Πελοποννήσου.
Η εκδήλωση οργανώνεται από τη Wine Plus για λογαριασμό της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου και έχει ελεύθερη είσοδο.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310/888311.


Πηγή: argolikeseidiseis.blogspot.gr