Όπως προκύπτει από σχετικό ΦΕΚ μεταφέρονται 300 στρέμματα, Δημόσιας γης, από την περιοχή Χερονησίου στο ΤΑΙΠΕΔ, βλέπε εδώ:
29 |
Α1 |
Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ |
ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ |
ΧΕΡΟΝΗΣΙ Η΄ΚΑΜΙΝΙΑ |
300.000, 00 |
ΓΗ |
Είναι να απορεί κανείς με το θράσος τους!! να παραδίδουν μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους και προστατευόμενη ως Natura!! (Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού) στη τσιμεντοποίηση; και στις ορέξεις «κύριος οίδε» τίνος επιτηδείου!!
Σε παρόμοια περίπτωση στην Καραθώνα , στο Ναύπλιο, ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες, εμείς θα το αφήσουμε να περάσει έτσι;
Πολίτες, φορείς και η αντιπολίτευση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας πρέπει να επαγρυπνούν για να μην περάσουν τυχόν «άνομα» σχέδια που απεργάζονται σε υπόγεια «μαγειρεία».
Σ.Σ: Δεν ενοχλώ!! την Δημοτική Αρχή και τη συμπολίτευση, εν γένει, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καθότι είναι απασχολημένες σε προεκλογικές φιέστες του στυλ «τρεις και ο κούκος!!», και δεν μπορούν να ασχολούνται για «ψύλλου πήδημα!» όπως, η προστασία της Δημόσιας περιουσίας, του Περιβάλλοντος και της Ποιότητας της Ζωής.