«Απίστευτο και όμως αληθινό»: 200.000 ευρώ σε κάδο σκουπιδιών στο Ναύπλιο

Ένα απίστευτο περιστατικό που δύσκολα το χωράει ανθρώπινος νους, συνέβη την περασμένη βδομάδα στο Ναύπλιο, ενώ ακόμα ποιο απίστευτη είναι και η εξέλιξη του. 200.000 ευρώ κατέληξαν, από λάθος, σε κάδο σκουπιδιών στην πόλη του Ναυπλίου.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Όλα ξεκίνησαν όταν η διοίκηση υποκαταστήματος τραπέζης στο κέντρο του Ναυπλίου αποφάσισε να κάνει ανακαίνιση. Τα συνεργεία που θα εκτελούσαν τις εργασίες έπιασαν δουλεια στο συγκεκριμένο υποκατάστημα νωρίς το πρωί και κάποια στιγμή μαζί με τα μπάζα πέταξαν και στα σκουπίδια, μετά από εντολή και ένα χαρτόκουτο, που πίστευαν πως περιέχει άχρηστα πράγματα, μαζί με κάποια τμήματα της ψευδοροφής, στον κάδο απορριμάτων έξω και απέναντι από το κατάστημα της τράπεζας.
Οι εργασίες συνεχίστηκαν την υπόλοιπη ημέρα χωρίς κανείς να καταλάβει κάτι. Όταν όμως οι υπεύθυνοι του καταστήματος "έκαναν ταμείο" τους έλειπαν 200.000 ευρώ!!!
Ένας πανικός επικράτησε στα γραφεία της τράπεζας χωρίς να μπορούν να καταλάβουν πως εξανεμίστηκαν από το ταμείο 200.000 ευρώ μετρητά σε χαρτονομίσματα των 200 ευρώ. Η αγωνία για το έλλειμμα στο ταμείο συνεχίστηκε για ένα ολόκληρο 24ωρο, όταν την επομένη, κάποιος εκ των υπαλλήλων θυμήθηκε πως τα χρήματα είχαν τοποθετηθεί προσωρινά σε ένα χαρτοκιβώτιο.
Με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους άρχισαν να ψάχνουν για το κουτί, όταν ενημερώθηκαν πως πετάχτηκε στα σκουπίδια!!! Τότε ήταν που όλοι συγχρόνως έστρεψαν το βλέμμα τους στον κάδο που βρίσκεται έξω από το υποκατάστημα, ακολούθησαν δευτερόλεπτα σιγής και ύστερα όλοι οι υπάλληλοι έτρεξαν έξω για να βρουν το χαρτόκουτο μέσα στον κάδο.
Το απίστευτο είναι πως… το χαρτόκουτο βρισκόταν ακόμα εκεί!!! ενώ πολλά σιδερένια τμήματα από την ψευδοροφή που είχαν αποσυναρμολογήσει τα συνεργεία είχαν κάνει φτερά, χωρίς αυτοί που τα πήραν να μπορούν να φανταστούν πως λίγα εκατοστά πιο κάτω τους περίμενε ένας θησαυρός.
Τα χρήματα επέστρεψαν στο ταμείο της τράπεζας ενώ όλοι οι υπευθυνοι υπάλληλοι  έκαναν τον σταυρό τους για την ευτυχή κατάληξη της απίστευτης περιπέτειας. Κάποιοι άλλοι όμως χωρίς να το γνωρίζουν  γύρισαν την πλάτη σε έναν ολόκληρο θησαυρό που θα τους άλλαζε την ζωή.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr