Σε συναγερμό λόγω νεροποντής το Ναύπλιο

Μάλιστα, σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, καθώς λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων έχουν φουσκώσει τα ρέματα. Μεγάλη προσοχή, όπως αναφέρει το argolikeseidiseis.gr, απαιτείται σε όσους κινούνται στα χωριά Ν.Τίρυνθα, Αργολικό, Ν. Ροεινό και Παναρίτι. Το ρέμα του Ραμαντάνι και αλλά μικρότερα ρέματα κατεβάζουν πολύ νερό από νωρίς σήμερα το πρωί και ολόκληρος ο μηχανισμός του δήμου Ναυπλιέων και ο δήμαρχος μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται επί ποδός.
Στην περιοχή της Νέας Τίρυνθας εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα καθώς η αστυνομία και η πυροσβεστική έκλεισε την κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα, στην Αγία Κυριακή (Μπουνέικα), στον δρόμο Ν.Τίρυνθας προς Ν. Ροεινό, ενώ εστιάζουν την προσοχή τους στην γέφυρα του Ραμαντάνι στις φυλακές καθώς εκεί στενεύει το ρέμα και στην εκβολή του ποταμού στην παραλιακή.
Ακόμη πρόβλημα υπάρχει και με το ρέμα του Παναριτίου που περνά μέσα από το Αργολικό και στα σημεία υπάρχουν άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας που έχουν τοποθετήσει ειδική σήμανση στα επικίνδυνα σημεία. Επίσης ένα υπόγειο σπιτιού πλημμύρισε στο Δρέπανο αλλά όχι από κάποιο ποτάμι αλλά από διαρροή σωλήνας.