Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Δύσκολα έβαλαν οι κατά τόπους διοργανωτές «καρναβαλικών» ή μη εκδηλώσεων στους υποψηφίους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέσα σε δύο μέρες, στην ουσία σε δύο ώρες, πρέπει να δείξουν παρουσία σε καρναβάλια, χορούς μπαλ μασκέ, πάρτι, αφανούς, πέταγμα χαρταετών κλπ για να τους «πάρει» η κάμερα, βλέπετε «ο σκοπός αγιάζει τα -μέσα-».

Οι εκδηλώσεις του τριημέρου προσφέρονται για να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό τουριστικό προϊόν, τούτο βέβαια προϋποθέτει ένα Δήμο ο οποίος δεν είναι «χαμένος στη μετάφραση» και μία Πολιτιστική Επιτροπή, αλήθεια την είδε κανένας; η οποία θα καταφέρει να συντονίσει τα «μπαϊράκια» των κατά τόπους Πολιτιστικών Συλλόγων, οι οποίοι προφανώς δεν έχουν καταλάβει ότι ο Δήμος είναι ενιαίος και ότι πρέπει να γίνεται μια minimum συνεννόηση για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, οι οποίες εξάλλου απευθύνονται σε όλους.  

Σ.Σ: Η πολιτιστική? αυτή «Βαβέλ», δείχνει και το μέγεθος της αποτυχίας των ταγών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που επί 16 συναπτά έτη (από τον «Καποδίστρια» του 1998) δεν κατόρθωσαν να αποκτήσουν Δημοτική συνείδηση, παρά τις περί του αντιθέτου, προεκλογικές, διαβεβαιώσεις τους.