ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Να δυναμώσουμε τη δημοκρατική φωνή στην Ευρώπη την Κυριακή 25 Μαΐου

Τρίπολη 20 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι ευρωκάλπες, οι Ελληνίδες και ο Έλληνες αποφασίζουν  όλο και περισσότερο να αποστασιοποιηθούν και να καταγγείλουν με τη ψήφο τους τις μνημονιακές πολιτικές που υλοποιούνται στη χώρα μας με εντολή της γερμανίδας καγκελαρίου Α. Μέρκελ και των «διεθνών αγορών».  Οι νεοφιλελεύθερες εντολές της Τρόικα, έχουν οδηγήσει τη χώρα μας σε μεγάλη ανθρωπιστική κρίση, σε ξεπούλημα της πατρίδα μας,  και σε καταστροφή των ονείρων μας. Οι Έλληνες σήμερα βιώνουμε τις καταστροφικές συνέπειές της λιτότητας, την ανεργία, την κοινωνική κρίση και την φτώχεια.

Αντίδοτο σε αυτές τις πολιτικές αποτελεί η προσπάθεια των κομμάτων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για τη μεγάλη νίκη των δυνάμεων της πραγματικής ανάπτυξης μέσω της υλοποίησης μιας Άλλης Πολιτικής για μια Άλλη Ευρώπη.

Με την ψήφο μας πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα ισχυροποίησης των δυνάμεων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για να δείξουμε στους λαούς της Ευρώπης, όχι μόνο του Νότου, ότι υπάρχει ελπίδα, υπάρχει εναλλακτική λύση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι μέσα από τις ευρωεκλογές, πρέπει να γίνει πρώτα απ όλα ένα μεγάλο δημοψήφισμα κατά της πολιτικής της λιτότητας και του νεοφιλελευθερισμού.

Η Ευρώπη έχει πάρει λάθος δρόμο και εμείς διεκδικούμε τη λύση των ελληνικών προβλημάτων της κρίσης μέσα στην Ευρωζώνη!

Για να τερματίσουμε αμέσως τη λιτότητα και να ξανακερδίσουμε τη Δημοκρατία,
την Κυριακή ψηφίζουμε την «Άλλη Ευρώπη».Τη δυναμώνουμε όσο πιο πολύ γίνεται. Για να δυναμώσει το μήνυμα της ελπίδας και της αλλαγής που θα στείλει η Ελλάδα την επόμενη Κυριακή στις Ευρωεκλογές. Μήνυμα που πρέπει να είναι ηχηρό και ισχυρό. Η Αριστερά ενώνει τους λαούς που οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις διαιρούν. Ενώνει τον κόσμο της εργασίας και του πολιτισμού σε όλη την Ευρώπη.

Καλή Ψήφο!

Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας