
Του Λάκη Μπέλλου
♦ Συνεχίζεται με ατέλειωτα μέιλ η επικοινωνία τρόικας – κυβέρνησης. Οταν άνοιξε τον υπολογιστή το πρωί ο Χαρδούβελης διάβασε: «Mail μη αναγνωσμένα 2.875, από troika@gmail.com». Ξέφυγε η κατάσταση.
♦ Αναλυτικά τα μέιλ κατά κατηγορία ήταν:
- για συντάξεις 145
- για κατώτατο ΦΠΑ 134
- για μειώσεις μισθών 98
- για ευθανασία 24
- αποκεφαλισμοί πολιτών 18
- κόψτε το κεφάλι σας και κάντε ό,τι θέλουμε 642.
♦ Εξ αποστάσεως να παρακολουθεί τις σπουδές του ο Ρωμανός, είπε ο Αθανασίου. Θα γίνεται τηλεδιάσκεψη της σχολής με τον Ρωμανό, όπως έχει κάθε μέρα ο Χαρδούβελης με την τρόικα.
♦ Αλλωστε, πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές, οι περισσότεροι εξ αποστάσεως είναι κάθε μέρα στη Βουλή.
♦ Στη συζήτηση του προϋπολογισμού φωνές υπήρχαν μόνο όταν έμπαινε γκολ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.
♦ Εδώ εξ αποστάσεως έρχονται από Βρυξέλλες και Νέα Υόρκη πολύ σοβαρότερες αποφάσεις από την τρόικα για την τύχη και τη ζωή όλων των Ελλήνων.
♦ Στο κάτω κάτω, να σπουδάσει με μέιλ ο Νίκος Ρωμανός. Ο Χαρδούβελης πώς στραβώνεται να τα διαβάσει όλη μέρα και νύχτα;
♦ Είχαμε και ντέρμπι μεταξύ ΜΑΤ και ατόμων με ειδικές ανάγκες. Το σκορ 10 – 0. Το πανηγύρισαν πιο πολύ οι ΜΑΤατζήδες από όσο οι ΠΑΟΚτσήδες το 2-1 με τον Ολυμπιακό.
♦ Σωστά είχαν τα ΑμεΑ από κοντά τα ΜΑΤ κι όχι εξ αποστάσεως. Κοριούς κολλούσαν. Πόσο μπιπ είστε, του υπουργού σας συμπεριλαμβανομένου; Πόσο;
♦ Γλίτωσε έτσι τον τίτλο η ΝΕΡΙΤ «Επιτέθηκαν με αμαξίδια τα ΑμεΑ στα ΜΑΤ».
♦ Ο Χαρδούβελης, που πήγαιναν να πουν τα προβλήματά τους, τους έγραψε κανονικά και έβαλε κάποια γραμματέα, κλητήρα να τα ακούσει. Αυτός διάβαζε τα μέιλ της τρόικας.
♦ Η απόσταση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού πλέον 5 βαθμοί. Πάει, είναι χρονιά της Θεσσαλονίκης. Μιλάμε για το απίστευτο. Βγαίνουν πρωταθλητές στις κατηγορίες τους ΠΑΟΚ, Αρης, Ηρακλής!
♦ Ο Αναστασιάδης είπε βέβαια ότι τη νίκη την έδωσε η Παναγιά και ο Σαμαράς λέει ότι με τη βοήθεια του Θεού θα συμφωνήσουμε με την τρόικα.
♦ Εδώ δεν ήταν εξ αποστάσεως. Μηδέν απόσταση. Καλέ, τι αγκαλιές ήταν αυτές της Ελένης Κουντουρά με τον γόη Σταμάτη; Ούτε ο Κλούνεϊ να ήταν. Ενας προεδρικός έρωτας γεννιέται. Ή έχει ριζώσει.
♦ Αλέξη, κάνε κίνηση και άρπαξέ την. Να κάνει αχτύπητο δίδυμο με την Τζάκρη.
♦ Ο Χαρδούβελης έστειλε μέιλ στην τρόικα και ρωτούσε με αγωνία αν μπορεί να πάει να κατουρήσει. Πάλι καλά που δεν του απάντησαν «εξ αποστάσεως».
Πηγή: efsyn.gr