Το συγκινητικό αντίο από το Χαμόγελο του Παιδιού στην Άννυ

Το Χαμόγελο του Παιδιού αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο την 4χρονη Άννυ. Ανέβασε μια φωτογραφία της στη σελίδα του στο Facebook με το ακόλουθο μήνυμα: «Rip Anny. Όλοι νοιάστηκαν για σένα, όλοι αγωνιούσαν για σένα, αλλά σου πήραν άδικα τη ζωή».

Για την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Στις 04 Μαΐου 2015 ενημερωθήκαμε από την Ελληνική Αστυνομία ότι η Άννυ Μπορίσοβα δολοφονήθηκε από το φερόμενο ως βιολογικό της πατέρα, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση, καθώς οι πληροφορίες που δίνονταν από την μητέρα ήταν ασαφείς και συγκεχυμένες. Δεδομένης της σοβαρότητας  και της έντονης ανησυχίας για την τύχη του παιδιού κρίθηκε αναγκαία η ενεργοποίηση του συστήματος Amber Alert.

Συγχρόνως πραγματοποιούνταν συντονισμένες έρευνες της αστυνομίας, οι οποίες κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας».

Πηγή: enikos.gr