Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Ένα διαφορετικό κλίμα παρατηρούμε από προχθές το βράδυ  μετά την κοινή δήλωση Γιουνκερ-Μέρκελ-Τσίπρα…

Οι τηλεμαϊντανοί σταμάτησαν την κινδυνολογία και προσπαθούν να μπουρδουκλώσουν την όποια επιτυχία της Κυβέρνησης με δήθεν τάχα μου λάθη στην πολιτική διαχείριση της συμφωνίας, ενώ την ίδια ώρα μιλάνε για κωλοτούμπες και άλλα τέτοια γνωστά.

Ήδη η ΝΔ έχει βγάλει από τα μανίκια της… δράκους και λέει ότι η συμφωνία που έκλεισαν ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ  δεν είναι κάτι λιγότερο από το γνωστό mail  Χαρδούβελη, ενώ ο Μπένι τη βάπτισε κιόλας τρίτο μνημόνιο!!!

Οι άνθρωποι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια… Τότε που άλλα έλεγαν και μετά έκαναν ότι τους σέρβιρε η τρόικα!!!   

«Κύριοι Σωτήρες» για πρώτη φορά εδώ και 6 χρόνια από την στιγμή δηλαδή που στήθηκε αυτή η κρίση στην χώρα μας για πρώτη φορά μια Κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε και κατάφερε να κλείσει συμφωνία για επαναφορά της  ελληνικής οικονομίας στην ανάπτυξη, κάτι που τα μνημόνια της στέρησαν.

Πρέπει επιτέλους να δεχτείτε το γεγονός είναι ότι κολύμπησαν με μαεστρία σε επικίνδυνα νερά (βλ.  συμφωνία συνεργασίας Ρωσίας – Ελλάδας για τον αγωγό), είπαν την αλήθεια (για το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις), ανέδειξαν την γεωστρατηγική θέση της χώρας μας και μίλησαν για την ανάγκη ανάπτυξης της Ελλάδας με στοιχεία και τα κατάφεραν.

Πηγή: topontiki.gr