Νεόνυμφοι συνολικής ηλικίας 194 κατέρριψαν το ρεκόρ γκίνες

Γνωρίστηκαν το 1988 και έπειτα από 27 χρόνια συμβίωσης αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους και να παντρευτούν. Μέχρι εδώ η ιστορία δεν έχει κάποια είδηση, όμως το γεγονός ότι ο Τζορτζ Κρίμπι βρίσκεται ήδη στο 103ο έτος της ηλικίας του και η σύζυγός του, Ντόριν Λάκι βαδίζει το 91ο, τους καθιστά το γηραιότερο ζευγάρι που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

Το μυστήριο τελέστηκε το Σάββατο στο Ίστμπουρν της ανατολικής Αγγλίας, σε μια αίθουσα του ξενοδοχείου Langham που είναι ιδιοκτησίας του υιού Κρίμπι. Οι καλεσμένοι ανήκαν στο στενό οικογενειακό περιβάλλον των νεόνυμφων, οι οποίοι είναι συνολικής ηλικίας 194ων ετών.

Οι δύο Βρετανοί καταρρίπτουν το προηγούμενο ρεκόρ των 191 ετών που κατείχαν από το 2002 οι Γάλλοι Φρανσουά Φερναντέζ και Μαντλέν Φρανσινό, σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες.

Η νύφη φορούσε ένα λευκό φόρεμα «στολισμένο» με μπλε λουλούδια, ενώ ο γαμπρός φορούσε σκούρο κοστούμι και ήταν καθισμένος σε μια αναπηρική καρέκλα στα χρώματα των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2012 που είχαν διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Μετά το μυστήριο, αμφότεροι παραδέχθηκαν πως δεν έχουν μετανοιώσει που δεν παντρεύτηκαν νωρίτερα. Όμως τον τελευταίο καιρό η σκέψη γύριζε μέσα τους και το αποφάσισαν. Μάλιστα, τόνισαν πως είχαν καμία ιδέα για το ρεκόρ.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 1988 μέσω ενός κέντρου για ηλικωμένους. Πρώην μποξέρ και γυμναστής, ο Τζορτζ είχε επίσης εργασθεί ως διευθυντής εστιατορίου και κηπουρός. Η Ντορίν έχει περάσει μεγάλο μέρος της ζωής της εργαζόμενη ως δακτυλογράφος.

Πηγή: kathimerini.gr