Ο Όμιλος «ΠΥΡΑΜΙΑ» συμμετέχει στο ESTELLA FESTIVAL 2015, στο Παράλιο Άστρος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο Όμιλος «ΠΥΡΑΜΙΑ»  συμμετέχει στο ESTELLA FESTIVAL 2015

 «Ανακαλύπτοντας ένα Κάστρο»

 28 και 29 Αυγούστου

 Παράλιο Άστρος

Ο Όμιλος «ΠΥΡΑΜΙΑ» συμμετέχει στις εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στο Κάστρο του Παραλίου Άστρους, το οποίο για πρώτη φορά «ανοίγει» τις πύλες του στο κοινό, με πρωτοβουλία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας σε  συνδιοργάνωση με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.

Ως Όμιλος, αναδείξαμε, από το 2013 με έκθεση αρχειακού υλικού την ιστορική και πολιτιστική σημασία του Κάστρου του Παραλίου Άστρους και το 2014, στο  Ιστορικό-Φωτογραφικό Λεύκωμα «ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ – ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ» που εκδώσαμε για το Παράλιο Άστρος, συμπεριλαμβάνεται ειδικά αφιερωμένο κεφάλαιο.

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων, ο Όμιλος επέλεξε  για το 2015, να στηρίξει με το αρχειακό και φωτογραφικό υλικό του το ESTELLA FESTIVAL και να υποδεχτεί τους επισκέπτες του Κάστρου παρέχοντας κάθε σχετική πληροφορία για το χώρο, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Όμιλος «ΠΥΡΑΜΙΑ» στέκεται αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην ανάδειξη της τοπικής ιστορίας και κουλτούρας και επιδιώκει την παγίωση μιας υγιούς συνεργασίας μεταξύ των φορέων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Παραλίου Άστρους.

Για περισσότερες πληροφορίες στους ιστότοπους: http://estellafestival.gr και http://astrosparalio.gr

 Παράλιο Άστρος 26/8/2015

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Σταύρος Καχριμάνης                                              Γεώργιος Γαρδικιώτης

ΠΥΡΑΜΙΑ» ΟΜΙΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

E-MAIL: pyramia@yahoo.gr

ΟΔΟΣ: ΔΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

ΤΑΧ. ΚΩΔ.: 22001

ΠΑΡΑΛΙΟ  ΑΣΤΡΟΣ