Πρωτομαγιά στη Περδικόβρυση Κυνουρίας

Δελτίο τύπου

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018

Συμπατριώτες, Φίλοι και Μέλη του Συλλόγου Φίλων Τάνου και Προδρόμου, η παράδοση συνεχίζεται και εδραιώνεται! Όπως και πέρσι, αξέχαστη γιορτή, στην ίδια τοποθεσία, γιορτάζουμε και φέτος την ΠΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΝΟ!

Καθιερώνεται πλέον η γιορτή της Πρωτομαγιάς σ΄ ένα μαγευτικό τοπίο από τα πολλά που διαθέτει το Ποτάμι μας. Δίπλα στα κρουσταλλένια του νερά, κάτω απ’ τα φιλόξενα πλατάνια του, σε μια φύση που οργιάζει, σε μια πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και ακουσμάτων!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρόνος: 1 Μαίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 έως 24.00!

Τόπος: Μεγάλη Λάκα του Καλόγερου, 2 χλμ μετά την Περδικόβρυση κατεβαίνοντας. 15 χλμ μετά τη διασταύρωση προς Αγιώργη και Περδικόβρυση στο δρόμο Τρίπολη – Άστρους(αμέσως μετά το τούνελ) ανεβαίνοντας. Η τοποθεσία είναι εύκολα προσπελάσιμη με αυτοκίνητο και διαθέτει άνετους χώρους για πάρκιν. Εκτός του πικ νικ προσφέρεται για χορό βέβαια, για παιχνίδια, για μικρούς και μεγάλους περιπάτους. Κοντινή και εύκολη είναι η πορεία στο Μονοπάτι του Προδρόμου.

Μέριμνα: Ο Σύλλογος θα διαθέτει άφθονη φωτιά(Δεν χρειάζεται να φέρετε ψησταριές), κρασί, νερό και καλή καρδιά! Οι επισκέπτες φέρνουν μαζί τους είδη εξοχής(κουβέρτα, τραπέζι, καρέκλες κλπ), σκάρες(καλύτερα διπλές χωρίς πόδια, θα υπάρχει πεζούλι με σιδεριά για να ακουμπάνε), κρεατικά και ότι άλλο θέλουν. Καλοδεχούμενα γλυκά, πίτες και άλλα κεράσματα!

Έμψυχο υλικό: Όλοι οι καλοί χωράνε! Δεκτοί θήλεις και άρρενες ηλικίας 40 ημερών έως 100 χρονών!

Σας περιμένουμε!

(Φωτογραφίες από την περσινή Πρωτομαγιά)