Ο Καμμένος «αποκεφάλισε» τον Κοτζιά

«Με πόνο καρδιάς έκανα αποδεκτή την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συμβολή του αυτά τα τρία χρόνια», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η κίνησή του στέλνει μήνυμα στο εξωτερικό και στο εσωτερικό σημειώνοντας ότι δεν θα ανεχτεί στο μέλλον καμία διγλωσσία από οποιονδήποτε, που δεν βρίσκεται στην εθνική γραμμή της χώρας και διαταράσσει την ομαλή πορεία εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια

Ο πρωθυπουργός σημείωσε απεύθυνε κάλεσμα στην ΠΓΔΜ να προχωρήσει με αποφασιστικότητα και πίστη στη συμφωνία των Πρεσπών, προειδοποιώντας ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία.

Επίσης τόνισε ότι η Ελλάδα δεν θα αποδεχτεί ποτέ την ένταξη της ΠΓΔΜ σε κανένα διεθνή οργανισμό όσο αυτή διατηρεί τη συνταγματική ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας». «Με πόνο καρδιάς έκανα αποδεκτή την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συμβολή του αυτά τα τρία χρόνια», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Πηγή: topontiki.gr