Τα επίσημα αποτελέσματα των Κοινοτικών εκλογών 2019 για το Παράλιο Άστρος

Τα επίσημα αποτελέσματα που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Πρωτοδικείου Ναυπλίου, για τη σταυροδοσία των υποψηφίων των 3 συνδυασμών που μετείχαν στις Κοινοτικές εκλογές στο Παράλιο Άστρος, έχουν ως εξής:

No 1. Από το συνδυασμό «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ» εκλέγονται οι 2 πρώτοι σε σταυρούς: Α) Κωνσταντίνου Νικόλαος και Β) Δαλιάνη Ευαγγελία. Σύνολο ψήφων των υποψηφίων του συνδυασμού 506.

Νο 2. Από το συνδυασμό «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ εκλέγονται οι 2 πρώτοι σε σταυρούς: Α) Χάρβαλος Πέτρος και Β) Κουμούτσος Ιωάννης. Σύνολο ψήφων των υποψηφίων του συνδυασμού 431.

Νο 3. Από το συνδυασμό «Μαζί για το χωριό μας» εκλέγεται 1 ο πρώτος σε σταυρούς: Πίκουλης Χαράλαμπος. Σύνολο ψήφων των υποψηφίων του συνδυασμού 112.

Υ.Σ: Σύνολο εδρών της Κοινότητας Παραλίου Άστρους 5.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, τη πρώτη Κυριακή του Σεπτεμβρίου 2019 θα εκλεγεί ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παραλίου Άστρους μεταξύ των 2 πρώτων των 2 συνδυασμών που πήραν από 2 έδρες, με μυστική ψηφοφορία που θα συμμετάσχουν και τα 5 μέλη που εκλέχτηκαν.