Επίσκεψη Γιάννη Κατσίρη στη Μεγαλόπολη

Δελτίο τύπου

Γ. Κατσίρης: Αγωνιζόμαστε για όλους τους Έλληνες και θα καταστήσουμε ισχυρή την Ελλάδα

«Αγωνιζόμαστε με όλους τους Έλληνες για όλους τους Έλληνες», υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κ. Γιάννης Κατσίρης, μιλώντας χθες βράδυ σε φίλους του στη Μεγαλόπολη όπου και περιόδευσε.

Ο κ. Κατσίρης σημείωσε πως η ανασφάλεια που υπάρχει στην περιοχή με τις εξελίξεις που δρομολόγησε η απερχόμενη κυβέρνηση Τσίπρα στην ΔΕΗ θα εκλείψει την επομένη των εκλογών. Πρόσθεσε ότι θα αναβαθμιστεί το ενεργειακό κέντρο στη Μεγαλόπολη, γιατί μέσα από αυτό θα πάρει ανάπτυξη όλη η περιοχή.

Υπογράμμισε ότι, την περιοχή της Μεγαλόπολης πρέπει να την δούμε από την αρχή, γιατί έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και η ΝΔ έχει ολοκληρωμένο σχέδιο. Θα δοθούν, ανέφερε, κίνητρα και σε συνδυασμό με το δίδυμο πολιτισμός – τουρισμός, μπορούν να γίνουν πολλά με την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου της πόλης, της Καρύταινας και των αρχαιολογικών χώρων στο Λύκαιο όρος.

Ο κ. Κατσίρης τόνισε πως στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία και η 2η έδρα στην Αρκαδία, για να κάνουμε ισχυρή την Ελλάδα και να δυναμώσουμε τη φωνή των Αρκάδων στο Κοινοβούλιο.