Κατσίρης: Ο κ. Τσίπρας και η ομάδα του μιλούν για τους πολλούς. Εμείς όμως νοιαζόμαστε για όλους

Δελτίο τύπου

«Ο κ. Τσίπρας και η ομάδα του μιλούν για τους πολλούς. Εμείς όμως νοιαζόμαστε για όλους», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Κατσίρης, κατά τον χαιρετισμό του το βράδυ της Παρασκευής στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην Τρίπολη, με βασικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή Μανόλη Κεφαλογιάννη και κάλεσε σε στράτευση τους πολίτες της Τρίπολης και της Αρκαδίας, «για να μπει τέλος στον αριστερό ψευτοπροοδευτισμό».

Ο κ. Κατσίρης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και ζήτησε από τους αρκάδες να πορευτούν ενωμένοι με τη ΝΔ στην κάλπες και να τον εμπιστευτούν με την ψήφο τους, γιατί είναι η νέα επιλογή για την Αρκαδία, που γνωρίζει τα προβλήματα και μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του τόπου.

Συγκεκριμένα, ο χαιρετισμός του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ κ. Γιάννη Κατσίρη έχει ως ακολούθως:

«Νεοδημοκράτισσες νεοδημοκράτες,

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η παρουσία εδώ, σήμερα, τόσων αγωνιστών της παράταξής μας, με πρώτο και καλύτερο τον πρώην υπουργό και ευρωβουλευτή, Μανόλη Κεφαλογιάννη, που έχουν δώσει το στίγμα τους στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη πολλά χρόνια κι επιτέλους, φαίνεται ότι δικαιωνόμαστε.

Φίλες και φίλοι, φτάνει η ώρα που η χώρα θα γυρίσει σελίδα!

Στις 7 Ιουλίου δίνουμε την μεγάλη μάχη, για να βάλουμε τέλος στο λαϊκισμό και στο ψέμα. Στην πολιτική υποκρισία και την ανικανότητα!

Η απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έκανε πολύ μεγάλη ζημιά στην πατρίδα. Πλήγωσε όλους τους Έλληνες με την Συμφωνία των Πρεσπών, τσάκισε με τους φόρους τη μεσαία τάξη και φτωχοποίησε την ελληνική κοινωνία.

Με την κυβέρνηση αυτή, κανείς δεν συζητά για δουλειές, αλλά για επιδόματα!

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου βάζουμε τέλος σ’ αυτό τον αριστερό ψευτοπροοδευτισμό!!

Πορευόμαστε ενωμένοι κι αποφασισμένοι στον αγώνα για ίσες ευκαιρίες σε όλους και στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Έχω υπηρετήσει τον τόπο μου από διάφορες αιρετές θέσεις. Αγωνίστηκα πάντα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του κόσμου με απόλυτη διάθεση προσφοράς.

Υπηρέτησα την παράταξη με συνέπεια από οποία θέση ευθύνης μου ζητήθηκε. Πάντα στρατιώτης πάντα στην πρώτη γραμμή. Στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα.

Και σημαντικό θεωρώ το εξής: Φιλοδοξώ να εκπροσωπήσω τον Αρκαδία και τους Αρκάδες στο Εθνικό Κοινοβούλιο. Η Αρκαδία δεν είναι απλά ο τόπος που γεννήθηκα & μεγάλωσα, είναι ο τόπος που ζω που εργάζομαι. Ο τόπος που μεγαλώνω τα παιδιά μου

Κάθε μέρα μοιράζομαι μαζί σας τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια προβλήματα.

Μαζί φιλοδοξώ να δώσουμε τον αγώνα για τον τόπο που μας αξίζει. Αξίζουμε καλύτερα

Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα!

Νεοδημοκράτισσες νεοδημοκράτες,

Όλοι μαζί έχουμε δώσει δύσκολους αγώνες για τον τόπο μας. Αποδείξαμε ότι μπορούμε!

Μπροστά μας έχουμε άλλη μια μεγάλη μάχη. Θα την δώσουμε με παρρησία, μαζί με τον πρόεδρό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή κι Αντώνη Σαμαρά, όλη την άξια πολιτική μας ομάδα και συμμαχητές στον αγώνα όλους εσάς!

Υπερήφανοι Αρκάδες, εμείς δεν αποφύγαμε ποτέ την ευθύνη. Έτσι και τώρα, είμαστε αποφασισμένοι, ενωμένοι και θα νικήσουμε.

Θα τους νικήσουμε!

Για μια ισχυρή κι αυτοδύναμη Ελλάδα!

Για μια φωτεινή Αρκαδία!

Καλό αγώνα και με τη Νίκη!»