Κατσίρης: Εμπιστευόμαστε τους δημοσίους υπαλλήλους

Δελτίο τύπου

Εμπιστευόμαστε τους δημοσίους υπαλλήλους, θα τους αναβαθμίσουμε με μεταφορά αρμοδιοτήτων και με νέο θεσμικό πλαίσιο για την επιλογή των προϊσταμένων, που θα εστιάζει στη λογοδοσία και το σύγχρονο management, υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας με τη ΝΔ κ. Γιάννης Κατσίρης, μιλώντας σήμερα σε δημοσίους υπαλλήλους κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο Τρίπολης, στο περιφερειακό υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Πελοποννήσου και στα Πολυιατρεία του ΕΦΚΑ στην Τρίπολη.

Ο κ. Κατσίρης τόνισε πως κανένας στο δημόσιο δεν έχει να φοβάται τίποτα, γιατί αποτελεί δέσμευση του Προέδρου μας πως κανείς δημόσιος υπάλληλος δεν πρόκειται να απολυθεί, προσθέτοντας πως αυτό το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους που δουλεύουν στο δημόσιο τομέα και να τους υφαρπάξει την ψήφο.

Επεσήμανε πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα αναβαθμίσει το δημόσιο ώστε οι πολίτες πολλές από τις συναλλαγές τους με τε φορείς του δημοσίου να τις κάνουν ηλεκτρονικά από το γραφείο ή το σπίτι τους.

Ακόμη ανέφερε πως στο πρόγραμμα της ΝΔ είναι η μεταφορά αρμοδιοτήτων από το κράτος στην αυτοδιοίκηση, εξασφαλίζοντας και τους αναγκαίους πόρους, ενώ θα ενισχυθεί και η φορολογική αποκέντρωση προκειμένου να ενισχυθεί η οικονομική αυτοτέλεια των Δήμων με μεταφορά των εσόδων του ΕΝΦΙΑ.

Επιπρόσθετα ο κ. Κατσίρης σημείωσε πως στόχος της ΝΔ είναι ένα δημόσιο σύγχρονο, αποτελεσματικό, αξιόπιστο και φιλικό στους πολίτες και κάλεσε τους πολίτες να τον εμπιστευτούν με την ψήφο τους την προσεχή Κυριακή.