Βαρκελώνη: Η αστυνομία δίνει ρούχα, σαγιονάρες και εισιτήρια σε θύματα κλοπών σε παραλίες

Η αστυνομία στη Βαρκελώνη έχει ετοιμάσει περίπου 200 κιτ έκτακτης ανάγκης για κολυμβητές που ανακάλυψαν ότι τα υπάρχοντά τους λείπουν στην παραλία.
Στο χρήσιμο σύνολο περιλαμβάνονται όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ένα άτομο για να επιστρέψει στο σπίτι του, συμπεριλαμβανομένου ενός T-shirt με το λογότυπο της πόλης, ένα ζευγάρι σορτς, σαγιονάρες και ένα εισιτήριο μετρό.
Από την καλοκαιρινή περίοδο που ξεκίνησε στις 27 Μαΐου, η Guàrdia Urbana της πόλης βοήθησε 174 λουόμενους και παραθεριστές με τα κιτ.
Ορισμένα έχουν διανεμηθεί στις παραλίες γυμνιστών Sant Sebastià και Mar Bella και επίσης στην πιο πολυσύχναστη παραλία La Barceloneta.
Αυτός είναι ο τρίτος χρόνος που η αστυνομία στην ισπανική πόλη είχε τα «κιτ ληστείας» και κάθε χρόνο καταλήγει να δίνει περισσότερα.
Η La Barceloneta είναι το πιο δημοφιλές σημείο στη Βαρκελώνη και μέχρι το τέλος της περασμένης εβδομάδας έχουν αναφερθεί 853 κλοπές.
Για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, αστυνομικοί που περιπολούν τις 10 παραλίες στην περιοχή κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης καλοκαιρινής περιόδου.

Πηγή: topontiki.gr