Είναι 34 χρόνων αλλά «παγιδευμένος» σε σώμα παιδιού

Ο Ζου Σενγκάι είναι αγρότης, ζει στην επαρχία Χουμπέι στην Κίνα και ισχυρίζεται ότι το σώμα του σταμάτησε να αναπτύσσεται όταν ήταν παιδί, όταν χτύπησε το κεφάλι του σε μία πέτρα.

Ο Ζου που εργάζεται παράλληλα και ως κομμωτής λέει, «είμαι ακόμα σαν παιδί γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορώ να έχω γυναίκα ή παιδί» και «δεν μπορώ να γεράσω», δηλώνει με αυτοσαρκαστική διάθεση.

«Παρόλο που είμαι 34 χρονών, το σώμα μου είναι ακόμα σαν ενός ανήλικου παιδιού», λέει ακόμα ότι λόγω της εμφάνισης του και του τόνου της φωνής του πολλές φορές τον μπερδεύουν με παιδί.

Σύμφωνα με την dailymail, xτύπησε σ’ έναν βράχο ενώ έπαιζε ένα παιχνίδι και οι γιατροί του είπαν πώς το μέρος του εγκεφάλου που απελευθερώνει ορμόνες που σχετίζονται με την ανάπτυξη έπαθε ζημιά και γι’ αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να μεγαλώσει. Όμωςν εξαιτίας και της κατάστασης της υγείας στην Κίνα τη δεκαετία του ’80, η κατάσταση του ποτέ δεν αντιμετωπίστηκε με σωστό τρόπο.

Σύμφωνα με όσα λέει δεν αιμορραγούσε μετά το χτύπημα γι’ αυτό και δεν ανησύχησε. Όμως το ίδιο βράδυ ανέβασε πυρετό και η κατάσταση του δεν βελτιώθηκε τις επόμενες τρεις μέρες και έτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί του αφαίρεσαν το πηγμένο αίμα στον εγκέφαλο του.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *