Φορολογικές δηλώσεις: Μέχρι το ερχόμενο Σάββατο ανοίγει το Taxis

Ο συνολικός αριθμός των φορολογικών δηλώσεων που πρόκειται να υποβληθούν υπολογίζονται σε περίπου 6,5 εκατομμύρια

Μέχρι το ερχόμενο Σάββατο θα ανοίξει η εφαρμογή στο Τaxisnet για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ το οποίο μεταδόθηκε στο Open Tv.

Οι λογιστές ζητούσαν να πάει πίσω η όλη διαδικασία δεδομένου ότι το σύστημα έχει φορτωθεί με την υποβολή των αιτήσεων στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες για το επίδομα των 800 ευρώ, την έκπτωση κατά 40% του ενοικίου, την επιστρεπτέα προκαταβολή κ.λπ., με τις ημερομηνίες να είναι πιεστικές.

Ωστόσο, η Ανεξάρτητη Ανεξάρτητη Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ανοίγει τις ηλεκτρονικές πύλες του Taxis για να υποβληθούν οι φετινές φορολογικές δηλώσεις. Ο συνολικός αριθμός των φορολογικών δηλώσεων που πρόκειται να υποβληθούν υπολογίζονται σε περίπου 6,5 εκατομμύρια.

Η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων λήγει στις 30 Ιουνίου, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα χορηγηθεί παράταση, τουλάχιστον έως το τέλος Ιουλίου.

Με βάση όσα ισχύουν σήμερα, ο φόρος εισοδήματος εξοφλείται σε τρεις διμηνιαίες δόσεις και συγκεκριμένα έως το τέλος Ιουλίου, Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.