Ακτιβιστής ΑΜΕΑ: Αν εσένα σε ενοχλεί η μάσκα εγώ τι να πω για περιορισμό

Το δικό του μήνυμα σε όσους ισχυρίζονται ότι το μέτρο προστασίας για την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους τους ενοχλεί και τους περιορίζει θέλησε να στείλει ένας ακτιβιστής ΑΜΕΑ για τα δικαιώματα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, από την Θεσσαλονίκη.

«Βλέπουν την μάσκα σαν περιορισμό αλλά δυστυχώς πιστεύω ότι αυτό το νιώθουν και το λένε όσοι δεν έχουν ιδέα από περιορισμό» τονίζει ο κ. Δημήτρης Αντωνίου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι ο πραγματικός περιορισμός θα υπάρξει για αυτόν που νοσήσει από κορωνοϊό και ενδεχομένως περάσει την ασθένεια «βαριά» έχοντας ανάγκη από εντατική θεραπεία.
«Περιορισμός θα είναι για αυτόν που θα βρίσκεται στην εντατική. Που θα πνίγεται μέσα στην πνευμονία του και θα υποφέρει επειδή κάποιος άλλος πίστευε ότι ο κορωνοϊός δεν είναι κάτι σοβαρό. Άλλοι άνθρωποι με προβλήματα παιδείας νιώθουν καθημερινά τον περιορισμό στο πετσί τους. Αν εγώ δεν έχω πρόβλημα, πώς έχουν κάποιοι άλλοι που έχουν πολλές περισσότερες διευκολύνσεις σε σχέση με εμένα. Είχαμε μια καλή αντιμετώπιση όσον αφορά την αρχή της εμφάνισης του κορωνοϊού» σχολιάζει, επισημαίνοντας ότι η σε μεγάλο βαθμό αναπόφευκτη χαλάρωση που επήλθε εν συνεχεία έχει δημιουργήσει εύλογη ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι.
«Ας κάνουμε λίγο υπομονή, να χρησιμοποιούμε τη μάσκα μας, είναι μια προσπάθεια να μειωθούν οι πιθανότητες να διασποράς του ιού, είναι κοινός νους» καταλήγει.
Νωρίτερα, ο ακτιβιστής ΑΜΕΑ είχε εκφράσει τις απόψεις του για τη χρήση μάσκας μέσω από μιας ανάρτησής του στο Facebook, η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *