Πρόσκληση για υπαίθριο τουρισμό στην Ελλάδα

(Φωτ. αρχείου, ποδηλάτης στη λίμνη Μουστού με φόντο το Νησί Παραλίου Άστρους)

Νέα καμπάνια επικοινωνίας της Marketing Greece αποκαλύπτει στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό τον κόσμο των υπαίθριων δραστηριοτήτων της Ελλάδας.

To πλήθος των υπαίθριων δραστηριοτήτων που προσφέρει η Ελλάδα όλο τον χρόνο, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το μεγαλείο της φύσης των νησιών, των βουνών και της ενδοχώρας , αναδεικνύει η νέα καμπάνια της Marketing Greece «Outdoor Activities» τοποθετώντας την χώρα μας στον χάρτη της συνεχώς αυξανόμενης τάσης για υπαίθριες δραστηριότητες.

Στόχος της καμπάνιας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις του ταξιδιώτη, ο οποίος επηρεασμένος από το καινούριο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί από την πανδημία, αλλάζει πλέον συνήθειες και αναδιαμορφώνει τις επιλογές του.

Στο προσκήνιο των νέων συνηθειών πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραματίζει η ανάγκη να νιώθει κανείς ασφαλής, διατηρώντας ταυτόχρονα τις κοινωνικές αποστάσεις και διεκδικώντας περισσότερο «χώρο» για τον ίδιο και τον συνταξιδιώτη του.

Παράλληλα, η επαφή με τη φύση επαναξιολογείται δίνοντας βαρύτητα στα θετικά συναισθήματα που αυτή προκαλεί όπως η ευτυχία, η χαρά και η ελευθερία. Το ενδιαφέρον για το ταξίδια περιπέτειας (adventure travel) αυξάνεται συνεχώς ενώ η αναζήτηση εμπειριών που αναδεικνύουν το τοπικό στοιχείο συνεχίζουν να αποτελούν ζητούμενο.

Πηγή: naftemporiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *