Βρήκαν αρκουδοοικογένεια στο υπόγειο του σπιτιού τους

Σε ένα σπίτι στο Τενεσί οι υπάλληλοι της κοινής ωφέλειας που εξέταζαν βλάβη από πιθανή διαρροή φυσικού αερίου χρειάστηκε να ειδοποιήσουν τους αρμόδιους για την άγρια ζωή καθώς ανακάλυψαν μια οικογένεια αρκούδων που κοιμόταν κάτω από το σπίτι.

Το Appalachian Bear Rescue είπε ότι μία ομάδα ανταποκρίθηκε στην κλήση να βοηθήσει σε ένα σπίτι στην κομητεία της Σεβίρης και κάλεσε το Tennessee Wildlife Resources Agency όταν έπεσαν πάνω σε μια πολύ μεγάλη αρκούδα.

«Ο χώρος κάτω από ένα σπίτι δεν είναι το ιδανικό μέρος ως κρησφύγετο αρκούδας, ειδικά όταν υπάρχει διαρροή αερίου», δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας διάσωσης της αρκούδας.

«Δεν υπήρχε τρόπος να ξέρουμε αν το αέριο έχει βλάψει την αρκούδα, δεν υπήρχε τρόπος να επισκευαστεί με ασφάλεια το αέριο όσο η αρκούδα ήταν στην κατοικία και δεν υπήρχε τρόπος να διατηρηθεί το σπίτι ζεστό και κατοικήσιμο χωρίς να επισκευαστεί η γραμμή αερίου».

Αξιωματούχοι της άγριας ζωής έφτασαν στον τόπο και κατάφεραν να «πείσουν» τη μεγάλη αρκούδα να απομακρυνθεί, αλλά στη συνέχεια ανακάλυψαν ότι η αρκούδα ήταν μητέρα και είχε αφήσει πίσω της τρία μικρά αρκουδάκια.

Τα μωρά εξετάστηκαν από το Πανεπιστήμιο του Tennessee College of Veterinary Medicine και βρέθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους υγεία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Appalachian Bear Rescue, όπου οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ελπίζουν τώρα να βρουν μια άλλη μητέρα αρκούδα στη φύση για να μεγαλώσει τα μικρά.

Πηγή: naftemporiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *