Σκουπιδιών συνέχεια…

Ακόμα δεν έχει στεγνώσει το «μελάνι», βλέπε εδώ https://astrosparalio.gr/2021/05/06/69242/, για το σκουπιδομάνι που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δεληγιάννη και Σπετσών στο Παράλιο Άστρος, εδώ http://wikimapia.org/#lang=el&lat=37.415833&lon=22.763827&z=19 και το πρόβλημα συνεχίζεται σε καθημερινή βάση, σχεδόν και που ν’ αρχίσει το καλοκαίρι!!! (Φωτ. 20-5-2021, 13.40)

Υ.Σ: Ξέχωρα από τις «παθογένειες» που περιγράφονται και παλιότερα, οι υπεύθυνοι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας δεν αντιλαμβάνονται ότι:

  1. Οι κάδοι στο παραπάνω σημείο δεν επαρκούν.
  2. Χρειάζεται πιο συχνή αποκομιδή των απορριμμάτων.

Σχόλια:

  1. Ο/Η Νικολαος πρεκας λέει:

    Εγώ που διαθέτω ένα διαμέρισμα ακριβώς απέναντι στην πολυκατοικία εδώ και τοσα χρονια και με της προηγούμενες δημοτικές αρχές είχαμε αναφέρει το πρόβλημα που κάθε χρόνο γίνετε και πιο σοβαρό λόγο ότι και ο κόσμος γίνετε περισσότερος. Ωραίο το λιμάνι μετά την αναβάθμιση που έγινε αλλα σε αυτό το πρόβλημα με τα σκουπίδια δεν έχει ασχοληθεί ποτε κανένας. Εστία μόλυνσης ίσως η μεγαλύτερη στο παραλιο γενομένης ότι εκεί περνά πολύς κόσμος καθημερινά αλλα και για εμάς που κάθε ημέρα αντικρίζουμε και αναπνέουμε όλη αυτήν την δυσοσμία. Δεν μπορεί να μην υπάρχει μια λύση για αυτό το πρόβλημα γιατί δεν είναι μόνο Απορρίμματα από ενοίκους των γύρω κτιρίων αλλα και των καταστημάτων του παραλιου που για να φέρουν τα σκουπίδια τους εκεί αναγκάζονται να σέρνουν τις σακούλες λόγο βάρους και πολλές φορές τα πιο πολλά σκουπίδια να κάνουν παρέλαση στον δρόμο. Αν μπορούμε όλοι εμείς να βοηθήσουμε για αυτόν τον σκοπό εγώ προσωπικά είμαι διαθέσιμος. Το πρόβλημα να ξέρετε πάντως ότι είναι σοβαρό.
    Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *