Αυτά είναι τα «προνόμια» που εξετάζονται για τους εμβολιασμένους – Τι θα γίνει με τις μάσκες

Ελεύθερη είσοδο χωρίς μέτρα σε μαζικές εκδηλώσεις ψυχαγωγίας όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, γήπεδα και κέντρα διασκέδασης, περιλαμβάνει φέρεται να περιλαμβάνει το σχέδιο για το πρώτο πακέτο άρσης των περιορισμών υπό την μορφή κινήτρων – ή «προνομίων» – για τους εμβολιασθέντες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι επιδιώξεις αυτές αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή από τον επόμενο μήνα. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με πιθανή έναρξη εφαρμογής των μέτρων να τοποθετείται, όταν και τα εμβόλια θα είναι διαθέσιμα για όλους, στα μέσα Ιουλίου, όπως επιβεβαίωσε και κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άρση περιορισμών για εμβολιασμένους, όπως περιγράφηκε παραπάνω, συνεπάγεται την μη υποχρέωσή τους να φορούν μάσκα.

Τα μέτρα, σε κάθε περίπτωση, θα παραμείνουν ως έχουν κλειστούς χώρους και καταστήματα εστίασης, με πιθανή τροποποίηση τους να συζητηθεί, το επόμενο διάστημα εντός πλαισίου ενός διαφορετικού πακέτου μέτρων.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται περισσότερες εξελίξεις αναφορικά με το που θα καταλήξει ο κυβερνητικός σχεδιασμός και με το τι θα αποφανθεί η επιτροπή ειδικών.

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *