Η δυστυχία του να είσαι πεζός στο Παράλιο Άστρος

(Νο 1. Φωτ. αρχείου, η συμβολή της οδού Άργους με τη κεντρική πλατεία Παραλίου Άστρους)

Σάββατο βράδυ (24-7-2021) κι αν επιχειρούσες να διαβείς πεζός την «λαιμητόμο», βλέπε εδώ https://astrosparalio.gr/2019/05/02/43770/, στη συμβολή της οδού Άργους με τη κεντρική πλατεία Παραλίου Άστρους, βλέπε κόκκινο αστέρι στη φωτ. Νο 2, την είχες κάνει «λαχείο». Πεζοί, αυτοκίνητα, ο ένας πάνω στον άλλο, ανακατεμένος ο ερχόμενος κι ο κίνδυνος να συμβεί ατύχημα κάτι παραπάνω από ορατός. Παλιά ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας τοποθετούσε τροχονόμο τις βραδινές ώρες, αυτή τη περίοδο, καταργήθηκε!! κι αυτός.

Υ.Σ : Η ατυχέστατη επιλογή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας να δημιουργήσει ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στο κτίριο του πρώην; ΟΤΕ διατηρεί το εν λόγω έκτρωμα δια της «πλαγίας οδού» με ένα έργο βιτρίνας!!! Το οποίο κάλλιστα μπορεί να γίνει σε άλλο κτίριο, κι όχι επιβαρύνοντας το νευραλγικότερο σημείο του Παραλίου Άστρους.

Σ.Σ.: Όπως επανειλημμένα έχουμε πει, βλέπε εδώ https://astrosparalio.gr/2021/06/01/50330/, θα αποτελέσει «έγκλημα καθοσιώσεως» η μη επαναφορά του Πάρκου στη «φυσική» του θέση (κτίριο του πρώην ΟΤΕ), σήμερα που υπάρχει αδήριτη ανάγκη για ελεύθερους χώρους και πεζοδρόμια στο Παράλιο Άστρος. Η ανάπλαση και του περιβάλλοντα χώρου (κεντρική πλατεία Παραλίου Άστρους) θα δώσει νέα όψη και ποιότητα ζωής στο τόπο.

(Νο 2. Φωτ. με το κόκκινο αστέρι το σημείο «λαιμητόμος» στη συμβολή της οδού Άργους με τη κεντρική πλατεία Παραλίου Άστρους)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *