Μετρό: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλες τις γραμμές – Το απόλυτο χάος μετά από τηλεφώνημα για βόμβες

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία όλων των γραμμών του Μετρό, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έπειτα από το τηλεφώνημα αγνώστου για βόμβα. Η Αστυνομία ζήτησε την εκκένωση του Κέντρου Ελέγχου του Μετρό, το οποίο βρίσκεται στον σταθμό του Συντάγματος και για αυτό διεκόπη η κυκλοφορία στο σύνολο του δικτύου.

Οι επιβάτες του Μετρό, από νωρίς το απόγευμα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ταλαιπωρία και καθυστερήσεις στα δρομολόγια, καθώς είχε διακοπεί η κυκλοφορία στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό, μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στους σταθμούς Σύνταγμα και Μοναστηράκι.

Ο άγνωστος, που τηλεφώνησε στο zougla.gr, ανέφερε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό Συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο Μοναστηράκι.

Καθώς όμως στον σταθμό του Συντάγματος βρίσκεται Κέντρο Ελέγχου της κίνησης στις γραμμές 2 και 3, η κίνηση διεκόπη στο σύνολο του δικτύου.

Όσον αφορά την γραμμή 1, τον «Ηλεκτρικό», για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξαγόταν τοπικά μεταξύ των σταθμών «Πειραιάς – Θησείο» και «Ομόνοια – Κηφισιά». Πλέον η κυκλοφορία στη γραμμή 1 έχει επίσης αποκατασταθεί.

Η διακοπή κυκλοφορίας στο δίκτυο του Αττικού Μετρό ενέτεινε την ταλαιπωρία των κατοίκων της πρωτεύουσας, καθώς εν μέσω βροχόπτωσης η κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου χτυπά «κόκκινο».

Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *