Ακύρωση εκδηλώσεων στη κεντρική πλατεία Παραλίου Άστρους

Δελτίο τύπου

Μετά την ανακοίνωση ισχύος από 24 Δεκεμβρίου 2021 νέων μέτρων κατά της διασποράς της covid19 οι εκδηλώσεις που από κοινού προγραμματίζαμε στο χώρο του Ηρώου, στην πλατεία Δημητρίου Υψηλάντη (κεντρική πλατεία) του Παραλίου Άστρους, την οποία στολίσαμε και με τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια μας, και ήταν:

την 25η Δεκεμβρίου 2021 από 11:00π.μ. έως 13:00 κέρασμα με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, ευγενική χορηγία καταστημάτων της περιοχής μας και

την 2 Ιανουαρίου 2022 την 11:00π.μ η κοπή της πίτας του “ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ – ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ”

εκδηλώσεις, που αφιερώνονταν στη μνήμη της Ευαγγελίας Δαλιάνη, η οποία με τη συμβολή κατοίκων της περιοχής μας φιλοτέχνησε το Δεκέμβρη του 2019 τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, ακυρώνονται.

Ευχαριστούμε το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για τη συνεργασία στη μεταφορά των χριστουγεννιάτικων σπιτιών και για την παραχώρηση του χώρου καθώς και τους χορηγούς, που με χρήματα ή είδη βοήθησαν στην πραγματοποίηση του στολισμού του χώρου. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα, που προθυμοποιήθηκαν να μας χορηγήσουν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, γεγονός που τελικά δεν ευοδώθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Σας ευχόμαστε

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2022

  • “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ ΑΣΤΡΟΥΣ – ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ”
  • ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ “Ο ΞΕΝΙΟΣ ΚΥΝΟΥΡΟΣ”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.