Ενημέρωση – πρόσκληση σε επαναληπτική αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση των μελών του «Συλλόγου των Απανταχού Φίλων του Παραλίου Άστρους – Κυνουρίας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 10η Ιουλίου 2022, ημέρα Κυριακή και από ώρα 11:00πμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Παραλίου Άστρους, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του “Συλλόγου των Απανταχού Φίλων του Παραλίου Άστρους – Κυνουρίας”.

Συζητήθηκαν τα θέματα:

  • Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός ετών υπολοίπου 2019 (από 17-11-2019 έως 31-12-2019), 2020, 2021 και 2022 (έως 9-7-2022),
  • Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής,
  • Συζήτηση έγκριση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης δεν ολοκληρώθηκαν διότι δεν πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, λόγω μη επαρκούς αριθμού δηλώσεων υποψηφιότητας για το Δ.Σ.

Όπως είχε αρχικά οριστεί, η ημερομηνία της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης είναι η 24η Ιουλίου 2022, ημέρα Κυριακή, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου Παραλίου Άστρους. Με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης η ώρα έναρξης των αρχαιρεσιών ορίστηκε η 7μμ.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας να τον στηρίξουν ενεργά με την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής, τη συμμετοχή στην επαναληπτική αρχαιρεσιακή Γ.Σ. και όσοι επιθυμούν να καταθέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. ή την Ε.Ε. στη Γενική Γραμματέα του Συλλόγου (τηλέφωνο 27550 29201, τουριστικό γραφείο “Ηλιάτορας”). Προθεσμία κατάθεσης υποψηφιότητας, σύμφωνα με το καταστατικό (άρθρο 14 παρ.ε) ορίζεται η 16η Ιουλίου 2022.

Επισημαίνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ.α του καταστατικού “το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκλέγεται από τα εγγεγραμμένα μέλη του, που έχουν την καταγωγή από το Παράλιον Άστρος και κατοικούν μονίμως στην Ελληνική Επικράτεια”.

Για τη Γ.Σ.

Η πρόεδρος του Δ.Σ.

Κρεμμύδα – Σκαρμούτσου Μαρία

Η γενική γραμματέας του Δ.Σ.

Αξιοτοπούλου Ελένη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *