Ψυχρή εισβολή: Κλείνει το βράδυ η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Θηβών, τι θα γίνει με τα σχολεία

Επί ποδός βρίσκονται οι Αρχές για την αντιμετώπιση του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει ήδη τη χώρα.
Στην ευρεία διυπουργική σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην Πολιτική Προστασία και ολοκληρώθηκε στις 3 το μεσημέρι, αποφασίστηκε το προληπτικό κλείσιμο της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θηβών για τα βαρέως τύπου οχήματα από το βράδυ της Κυριακής.
Ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου αναμένεται να ληφθούν και άλλα μέτρα, όπως το κλείσιμο σχολείων.
«Νέα σύσκεψη το μεσημέρι της Δευτέρας»
«Η πρόληψη είναι πολύ σημαντική για μας. Θα υπάρξει σύσκεψη αύριο στις 12:00 των επιστημόνων και μετεωρολόγων, προκειμένου να αποφασίσουμε σταδιακά ποιες ήταν οι απαγορεύσεις και με ποια κριτήρια», επισήμανε σε δηλώσεις του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κιλκίλιας.
«Ενδεχομένως θα έχουμε αποφάσεις οι οποίες θα εκδοθούν και θα αφορούν και τον γενικό πληθυσμό σε κάθε περίπτωση. Τα βασικά πρέπει να επαναλαμβάνονται σε τέτοιες μέρες, αν μπορούμε να αποφύγουμε τις μετακινήσεις», πρόσθεσε.
«Προφανώς έχουμε τα βασικά μέσα στο αυτοκίνητό μας και κατά κύριο λόγο είναι υποχρεωτικές πλέον οι αλυσίδες. Ακούμε τις ενημερώσεις και τις οδηγίες από το Πυροσβεστικό Σώμα, την Πολιτική Προστασία φυσικά από την Ελληνική Αστυνομία και την οργανωμένη Πολιτεία», σημείωσε.
Πηγή: topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *