Το βαρύ πυροβολικό (Τουρισμός) του τόπου περιέπεσε σε χειμερία νάρκη?

                  


Διαβάζοντας τον χτεσινό κυριακάτικο τύπο, έπεσε το μάτι μου σε μία διαφημιστική καταχώρηση του Δήμου Βόλβης υπό τον τίτλο «ο δεκάλογος των ονειρεμένων διακοπών», απλή και έξυπνη διαφήμιση, που προϋποθέτει όμως ανθρώπους με γνώση, θέληση για προσφορά και μεράκι.


Την παραπάνω διαφημιστική καταχώριση έπρεπε να την είχε κάνει ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, ο οποίος έχει χίλιους δύο λόγους να προσφέρει ονειρεμένες διακοπές στους επισκέπτες, έχει όμως τους κατάλληλους ανθρώπους? Η αλλαγή της νοοτροπίας είναι επιβεβλημένη, πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι, η τουριστική περίοδος είναι όλο το χρόνο, και να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους να το επιτύχουν.


Στη μάχη αυτή η εμπροσθοφυλακή του Δήμου έπρεπε να είναι η ιστοσελίδα του ,www.boriakinouria.gov.gr, φευ όμως, η πρόταση της ιστοσελίδας μας, «το Άστρος της θαλάσσης», υπό τον τίτλο Στο παρά πέντε έπεσε στο κενό. Υπάρχει όμως ο χρόνος να αναμορφωθεί η ιστοσελίδα του Δήμου στα πλαίσια των προτάσεων μας, και επί τέλους! να γίνει και δίγλωσση (Αγγλικά), τουλάχιστον για τις κατηγορίες παρουσίασης.


Ο Δήμος μας έχει εξαιρετικές δυνατότητες, όπως:


1.      Είναι κοντά στην Αθήνα, και οι αποδράσεις του Σαββατοκύριακου πρέπει να διαφημισθούν.


2.      Συνδυάζει θάλασσα και βουνό.


3.      Τα θαυμάσια χωριά του ορεινού όγκου, αλλά πρέπει να διαφημισθούν.


4.      Ο θρησκευτικός τουρισμός, βλέπε πρόταση μας υπό τον τίτλο Θρησκευτικός Τουρισμός?.


5.      Ο πολιτιστικός τουρισμός, βλέπε πρόταση μας υπό τον τίτλο Μια σημαντική εναλλακτική πρόταση για το τόπο, -Πολιτιστικός Τουρισμός-. 


6.      Η γειτνίαση με τους αρχαιολογικούς χώρους,-: α) Της Επιδαύρου, απόσταση 60 λεπτών με το αυτοκίνητο και β) Των Μυκηνών, απόσταση 50 λεπτών επίσης.-, αποτελεί πόλο έλξης για τον Έλληνα και ξένο επισκέπτη.


7.      Και πλήθος άλλων δυνατοτήτων.


Φαντασία χρειάζεται και διάθεση προσφοράς, υπάρχουν?