«..Άγγελος εξάγγελος..»

Εισαγωγικό σημείωμα: To παρακάτω σπουδαίο τραγούδι, του Διονύση Σαββόπουλου, σε μουσική Μπόμπ Ντίλαν, αφιερώνεται εξαιρετικά σε κάθε εξαγγελία χωρίς αντίκρισμα.Επιλέγουμε ένα σημείο της προεκλογικής ομιλίας, του τότε υποψηφίου και νυν τωρινού Δημάρχου, που έγινε στο Παράλιο Άστρος, στις 5 Νοεμβρίου 2010: «..Στη συνέχεια της ομιλίας του ο κ. Σκαντζός έκανε λόγο και για τη δημιουργία πεζόδρομων που θα καταλήγουν στο Κάστρο του χωριού, αλλά και για την ανάδειξη και συντήρηση του ιδίου του Κάστρου..»


Σχόλιο της Στήλης του Άλατος: Επειδή δεν είμαστε αιθεροβάμονες και δεν ζούμε στη νεφελοκοκκυγία, αντιπαρερχόμαστε, τα περί δημιουργίας πεζόδρομων που θα καταλήγουν στο Κάστρο του χωριού, και για τα οποία βεβαίως!! βεβαίως!! θα παρακολουθήσουμε την εκτέλεση τους, εν ευθέτω χρόνω, και επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο «..ανάδειξη και συντήρηση του ιδίου του Κάστρου..».


Η πλήρης εγκατάλειψη του Κάστρου δείχνει τα δείγματα γραφής, για το πώς αντιλαμβάνεται η Δημοτική Αρχή τη συνέπεια λόγων και έργων, οι συνεχείς οχλήσεις για το καθαρισμό του Κάστρου και από την ιστοσελίδα μας, «το Άστρος της θαλάσσης», βλέπε άρθρο υπό τον τίτλο Τροπικός του «Καρκίνου», δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, η εγκατάλειψη είναι ηλίου φαεινότερη, μία επίσκεψη θα πείσει και τον πιο δύσπιστο.


Ο από Μηχανής Θεός: Η αλλαγή της διάρκειας (μεγαλύτερη) της νύχτας δεν επέφερε και αλλαγή στον χρονοδιακόπτη του φωτισμού του Κάστρου, η έναρξη φωτισμού γίνεται στις 21.35, μήπως και αυτό χρειάζεται έγκριση από την Περιφέρεια; καθώς επίσης και η αντικατάσταση των λαμπτήρων, του εν λόγω συστήματος, που είναι κατεστραμμένοι;