Ο καιρός των κλαρίνων

Δεν μελέταγα τίποτε άλλο …

Μετά τη θερινή επέλαση των κλαρινογαμπρών που τρομοκράτησαν τον γυναικείο πληθυσμό της περιοχής κατά το τριήμερο της κατανυκτικής εορτής του Αγίου Πνεύματος, σειρά πήραν τα original κλαρίνα.

Όπου κι αν κοιτάξει ο ταλαιπωρημένος από το MEGA οφθαλμός σου, ξεπροβάλλει η γραφική φιγούρα ενός κλαριτζή. Ντύσιμο βοηθού νεκροθάφτη, μαλλί 80s φουντωτό, βλέμμα γεμάτο χωριάτικο ερωτισμό και που δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης. Και φυσικά ανά χείρας το κλαρίνο που θα απογειώσει το γλέντι. Κολώνες, δέντρα, τοίχοι, η πόλη ολάκαιρη στολισμένη με την οριακά ορθογραφημένη αναγγελία του πανηγυριού. Η δε κορωνίδα της minimal αισθητικής, η αναγραφή του τόπου της πανηγύρεως με χοντρό μαύρο μαρκαδόρο: …. και προς αποφυγή παρεξηγήσεων …, με το μέγεθος της μοναστηριακής καλλιγραφίας γραμματοσειράς να βαίνει μειούμενο καθώς ο χώρος στο χαρτόνι μικραίνει…

Χορός ελεύθερος και το λάδι της γουρνοπούλας σαν να γαργαλάει ήδη τον ταλαιπωρημένο από την κρίση ουρανίσκο σου. Η εποχή του ζευγαρώματος έφτασε και τα επαρχιακά νυφοπάζαρα φορούν τα αναδύοντα ναφθαλίνη κοστούμια τους. Οι μουσικές του Φεστιβάλ!!  Δήμου Βόρειας Κυνουρίας παραχωρούν τη θέση τους στις γεμάτες αυθορμητισμό λαϊκές εκδηλώσεις και την ανόθευτη μουσική παράδοση της πατρίδας μας.

Οι αφίσες – σύμβολο της ανομολόγητης σύγκρουσης μεταξύ της εμμονικής αριστοκρατίας και της ντεμοντέ ελληνοβλαχουριάς μας θα είναι εκεί όλο το καλοκαίρι.

Για να μπερδεύουν τους επισκέπτες.

Να «νοθεύουν» το αστικό! μας τοπίο.