Η «πολύπαθος» οδός Ζαφειρόπουλου

Νο 1

Θα ξαναδούμε «λάκκους!!» στην οδό Ζαφειρόπουλου, όπως στις παλιότερες φωτογραφίες;;

Και ξαφνικά, στις 12-2-2016 σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θυμήθηκαν -τυχαία; δεν νομίζω- οι κυβερνώντες τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας το «χαράτσι» των 800 Ευρώ που είχε επιβληθεί (το 2007) στους παρόδιους ιδιοκτήτες της οδού Ζαφειρόπουλου (πεζόδρομος) στο Παράλιο Άστρος για τις συνδέσεις στο δίκτυο βιολογικού, οι οποίες παρότι πέρασαν 9 συναπτά έτη!! ουδέποτε λειτούργησαν βεβαίως βεβαίως!! Και έγιναν δηλώσεις!! στο Δημοτικό Συμβούλιο του τύπου ότι θα πρέπει να επιστραφούν τα 800 ευρώ σε αυτούς που τα είχαν καταβάλλει κτλ κτλ.

«Κάποιο λάκκο έχει η φάβα», ένα πουλάκι! λέει ότι, κάποιο πρόβλημα υπάρχει;; στον αγωγό του βιολογικού, που διατρέχει την οδό Ζαφειρόπουλου, και θα χρειαστεί να ξανασκάψουν!!!!! τον δρόμο για να το εντοπίσουν. Το ερώτημα που γεννάται σε κάθε «φυσιολογικό!» νου είναι: Καλά μετά από 9, σχεδόν, χρόνια το πήραν χαμπάρι και που «έβοσκαν» τόσο καιρό;;

Υ.Σ: Στην ουσία αυτές οι «ανεπίσημες» δηλώσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, απαντάν κατά κάποιο τρόπο σε σχετική Ένσταση, δείτε εδώ, που είχαν υποβάλλει, το 2012, κάτοικοι της οδού Ζαφειρόπουλου. Άκουσον Άκουσον, χρειάστηκε 4 χρόνια!!! Για να απαντηθεί, έστω και ανεπίσημα.

To whom it may concern

Εφόσον, έτσι έχουν τα πράγματα, ως δημότες, «Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας».

Νο 2