“Τα Παιχνίδια των Παιδιών” στη Τρίπολη

Δελτίο τύπου

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση 5ΕΝΤΕ και την διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο: «ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ».

Η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία Πετρινού, στις 7 Δεκεμβρίου 2019, από τις 11:00 έως τις 17:00. Ο χαρακτήρας της εκδήλωσης είναι εορταστικός, εκπαιδευτικός, φιλοπεριβαλλοντικός, καλλιτεχνικός αλλά και φιλανθρωπικός.

Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, κυρίως όμως στα παιδιά.

Καλούμε τα παιδιά και τους γονείς να φέρουν στον χώρο της εκδήλωσης ή στα σχολεία που θα συμμετέχουν στην δράση τα παιχνίδια που δεν χρειάζονται πια ή δεν είναι λειτουργικά. (Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα παιχνίδια να είναι καθαρά).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιχνίδια θα διαχωρίζονται και όσα είναι σε καλή κατάσταση θα εκτίθενται σε πάγκους από όπου θα μπορεί κάθε παιδί να πάρει μόνο ένα. Όσα παιχνίδια σε καλή κατάσταση περισσέψουν θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί εργαστήριο, όπου μικροί και μεγάλοι, με την καθοδήγηση καλλιτεχνών, θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικα στολίδια από τα παιχνίδια που είναι χαλασμένα και θα στολίσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Παράλληλα, εμψυχωτές θα μαθαίνουν στα παιδιά (και θα θυμίζουν στους μεγαλύτερους) παιχνίδια παλιότερων εποχών (όπως κουτσό, πεντόβολα, αμπάριζα, τσέρκι κ.α.

Χώρος διεξαγωγής: Πλατεία Πετρινού, Τρίπολη.

Ημερομηνία: Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019

Ώρα έναρξης της δράσης: 11:00

Ώρα λήξης της δράσης: 17:00

Σημείωση: Τα παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από ενήλικα.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6972-582918 Γιώργος Καραγιάννης.

Με εκτίμηση

Γιώργος Κ. Καραγιάννης

Πρόεδρος Δ.Ε. ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. 5ΕΝΤΕ

Τηλ. 6972582918 Email: info@5ente.com www.5ente.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *